Algemeen

De vlag van Blackbeard in POTC4

Johnny Depp versus Ian McShane in het vierde deel van de succesvolle piratenfranchise.

door Jeffrey op 30.12.2010 om 14:34 in Algemeen
Producent Jerry Bruckheimer heeft een foto getweet waarop de vlag van Blackbeard te zien is in Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, het aankomende vierde deel in de populaire franchise. De vlag hoort bij Blackbeards oorlogsschip Queen Anne's Revenge.


POTC4 wordt geregisseerd door Rob Marshall. De cast bestaat uit o.a. Johnny Depp als Captain Jack Sparrow, Penelope Cruz als Angelica, Ian McShane als Blackbeard, Geoffrey Rush als Captain Barbossa en Kevin R. McNally als Joshamee Gibbs. Vanaf 19 mei in de Nederlandse bioscopen (in 2D, 3D en IMAX 3D).

Bekijk hieronder nogmaals de trailer:11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Novaricus "Zou een beetje raar zijn als we een zwaar gestileerde vlag te zien zouden krijgen vanuit het piraten tijdperk waarin het verhaal zich afspeelt.

Ik vindt hem prima in de sfeer passen, ook als je naar de andere vlaggen kijkt die je in deel 3 kon zien (bijna aan het eind ergens)"


Mja, ik vind het een beetje overdone:P, te veel fantasie gebruikt:E.

Novaricus

Avatar

KeesjeNL "Verschrikkelijk lelijk onding dat een kind van 8 nog kan tekenen, vinden jullie dit werkelijk mooi,eng of goed verzonnen:}?"


Zou een beetje raar zijn als we een zwaar gestileerde vlag te zien zouden krijgen vanuit het piraten tijdperk waarin het verhaal zich afspeelt.

Ik vindt hem prima in de sfeer passen, ook als je naar de andere vlaggen kijkt die je in deel 3 kon zien (bijna aan het eind ergens)

Toelietoesh

Avatar

KeesjeNL "Verschrikkelijk lelijk onding dat een kind van 8 nog kan tekenen, vinden jullie dit werkelijk mooi,eng of goed verzonnen:}?"


nee.

KeesjeNL

Avatar

Verschrikkelijk lelijk onding dat een kind van 8 nog kan tekenen, vinden jullie dit werkelijk mooi,eng of goed verzonnen:}?

Wesker

Avatar

Ik vind de vlag wel vet :P maar ben nog steeds nieuwschierig wat er met de black pearl nou is gebeurt.

Muufley

Avatar

Pete_027 "Scarry:E"


Hint: Ken je die film "Scary Movie"? O+

Geraaar

Avatar

Bwa niet overtuigd, als je zelf al gaat kiezen met welke vlag hij vaart dan breek je de geschiedenis een beetje af. De echte is veel anders, namelijk zo:
http://www.drmidas.co.uk/Quickstart/ImageLib/blackbeard_flag.jpg

Toelietoesh

Avatar

Hmmm doet me iets te veel denken aan death/black-metal T-shirts enz :P

WoUtoMatiC

Avatar

Ik zie geen littekens?

Ereptile

Avatar

Pete_027 "Scarry:E"


Scarry but Kewl :P

NieuwsFilm