Algemeen

Nieuwe foto Tomar-Re in Green Lantern

Exclusieve blik op deze goede vriend van Hal Jordan in de DC Comics superheldenfilm.

door Jeffrey op 30.12.2010 om 15:24 in Algemeen
Geoff Johns, Chief Creative Officer bij DC Comics, heeft een nieuwe foto vrijgegeven van Tomar-Re, één van de personages uit de aankomende stripverfilming Green Lantern. De foto is veel duidelijker dan de plaatjes die in augustus werden gepubliceerd.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie.
Tomar-Re is in de comics een wetenschapper van de planeet Xudar, en tevens lid van het Green Lantern Corps. Hij is degene die nieuwe leden traint en zo komt het dat hij en hoofdpersonage Hal Jordan goede vrienden worden.

Geoff Johns gaf ook nog wat extra achtergrondinformatie bij het personage:

"Growing up on the planet Xudar, Tomar-Re comes from a peaceful avian race that focuses their efforts on the arts and sciences instead of war. His nature to examine everything has led the Guardians of the Universe to appoint him the archivist and protector of the sacred Book of Oa. When not studying the nature of the Corps, Tomar-Re patrols the sector of 2813 where he developed a close friendship with neighboring sector 2814's Green Lantern, Abin Sur. Tomar has taken an interest in Abin's replacement, Hal Jordan. Though Hal is not one for details, Tomar hopes to teach Hal what it means to be a Green Lantern."

Green Lantern gaat over een universum waarin een kleine maar krachtige strijdmacht de vrede beschermt. Ze dragen de naam Green Lanterns, een broederschap dat gezworen heeft de intergalactische orde te bewaren. Iedere Lantern heeft een ring die hem superkrachten verleent, maar wanneer de nieuwe vijand Parallax de balans in het universum dreigt te verstoren, ligt het lot van de aarde in handen van hun nieuwste rekruut: Hal Jordan (Ryan Reynolds), de eerste menselijke Lantern.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

darkgoth

Avatar

B@chelor "(Al heeft hij de film al een 10 gegeven Smiley face)"


Tja, wat kan ik zeggen.
Ik ben een comic fan, dus elke verfilming geef ik bij voorbaat al een tien :E

spiderm8n

Avatar

KurtLourens "Wil je dat met uitjes erbij?


Mwa, Green Latern wordt nu al de flop voor 2011!"denk juist het tegenovergestelde !! zowiezo is Ryan Reynolds op dit moment "zeer gewild" en kiest zijn projekten met zorg uit !!! ( dat zegt al 1 ding !!! )
... en toen ik de eerste pics en beelden van Avatar zag ... vond ik het ook allemaal mwa mwa !!! na het zien van de film dacht ik daar heel anders over .

m.a.w. Eerst zien dan geloven !!!

Banned

Avatar

Door deze weergaloze fenomenale en prachtig originele afbeelding wil ik de film spijtig genoeg niet zien.

B@chelor

Avatar

Ik kan wel indenken dat zo'n knakker als Tomar-Re veel mensen kan afschrikken om de film te gaan kijken. Visueel zal het wel goed zitten. En persoonlijk denk ik niet dat de film gaat floppen, maar het zal ook geen records neerzetten. En wat Darkgoth al zegt; eerst de film checken voor een uiteindelijk oordeel te vellen. (Al heeft hij de film al een 10 gegeven Smiley face)

darkgoth

Avatar

Eerst maar eens zien. dan pas geef ik een menning!

KurtLourens

Avatar

Wil je dat met uitjes erbij?


Mwa, Green Latern wordt nu al de flop voor 2011!

NieuwsFilm

meest populair