"First Class zal X-Men fans niet teleurstellen"

January Jones over haar vertolking van Emma Frost in de Marvel verfilming.

We zagen een paar maandjes de eerste foto's van January Jones in de rol van Emma Frost in X-Men: First Class. Het personage staat vooral bekend om haar sensualiteit en het is aan Jones om dit in Matthew Vaughs verfilming over te brengen. De actrice moet toegeven dat niet helemaal vanzelf gaat:

”The costumes are insane. It’s a lot of very body-conscious stuff. If you look at the comic book, she’s barely dressed. She’s got quite the bod, which is very intimidating.”

Jones hoeft zich echter niet druk te maken om de diamanten vorm van Frost.

“I don’t have to do all the crazy prosthetics. When I morph into my diamond form, it’s all done on computer."

De actrice weet maar al te goed dat de meeste X-Men fans hoge verwachtingen hebben van haar en de film.

“Fans of the X-Men comics have a very set idea of these characters in their heads. I wanted to know as much as I could about her so I wasn’t disappointing anyone. I’m sure I will still disappoint someone.”

Emma Grace Frost, ook bekend als White Queen en bedacht door Chris Claremont en John Byrne, verscheen voor het eerst in Uncanny X-Men #129 (januari 1980). Frost is een mutant. Ze bezit onder andere telepathische gaven, en kan geheel in diamant veranderen. In de loop der jaren is ze zowel een vriend als vijand van de X-Men geweest.

Het verhaal, dat zich in de jaren 60 afspeelt, richt zich op een jonge Charles Xavier (James McAvoy) en Erik Lehnsherr (Michael Fassbender). Het tweetal ontdekt hun krachten en hoe ze hiermee om moeten gaan. Ze groeien langzaam uit elkaar en Lehnsherr richt de Brotherhood of Mutants op, terwijl Xavier zich inlaat met de X-Men.

De film moet vanaf 3 juni 2011 in de bioscoop draaien.



NieuwsFilm

meest populair