Humor

De Batmobile door de jaren heen

Zeventig jaar aan stripboeken in één grafiek.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 11.01.2011 om 08:00 in HumorSinds Batman Begins is Batman weer helemaal in. Wat weinig mensen zich realiseren is dat Batman al zeventig jaar bestaat. In die tijd heeft zijn voertuig, de Batmobile, dat in Batman Begins nog zo geprezen werd om haar realisme, flinke veranderingen meegemaakt.

Bekijk het volledige bestand, dat net iets te groot is om hier te plaatsen, op deze website.
11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aston

Avatar

Decepticon "Voor TDKR zal de Tumbler wel behouden worden, al zou ik ook graag die Lamborghini Reventon uit Batman & The Outsisiders 2008 zien verschijnen!"

Er zat overigens wel een reventon in TDK, daar gaat Bale mee naar het ziekenhuis. Die wordt op een gegeven moment in de prak gereden meen ik...

Doe mij ook maar Tim Burtons versie en de Tumbler. Die laatste is gewoon zo wreed om dat het in feite een tank op wielen is. En dat levert gewoon gave aktie op.:E

Decepticon

Avatar

Aston "Er zat overigens wel een reventon in TDK, daar gaat Bale mee naar het ziekenhuis. Die wordt op een gegeven moment in de prak gereden meen ik..."
Verrek ja, daar kon je wel eens gelijk in hebben. Ik ga Batman Begins en TDK volgende week als de bliksem weer kijken. :+

Wallie37

Avatar

Aston "Er zat overigens wel een reventon in TDK, daar gaat Bale mee naar het ziekenhuis. Die wordt op een gegeven moment in de prak gereden meen ik..."


Dat is geen reventon, maar een murcielago lp-640. en die wordt inderdaad in de prak gereden. van de reventon zijn er maar 20 dus dat is niet zo handig om die kort te rijden.

http://www.autoblog.nl/archive/2007/03/01/batman-goes-lambo

Chrischzz

Avatar

11qqaazz "Leuk.....een halve afbeelding..."


Je moet het bericht dan ook goed lezen en op de afbeelding klikken .. Knurft!

Chrischzz

Avatar

Met verschillende tekenaars en dergelijke is het natuurlijk lastig een consistentie aan te houden.. Maar dit slaat eigenlijk wel alles..En 2008, Batman Gothan Knight: een heel trap gestel aan de B-mobiel? Handig.. Sommigen zien er eigenlijk niet uit..

Steve-O

Avatar

De Tumbler is het gaafst natuurlijk:9
Ben benieuwd hoe de nieuwe batmobile eruit komt te zien in TDKR.

Remco

Avatar

B@chelor "Ik vind de Batmobile uit Batman (1989) nog steeds de coolste. Dan volgt de Tumbler :)"


Ja ik ook, alleen had tie in Nolans versie niet gewerkt. Het enige wat ik altijd beter vind aan de Tim Burtons Batman is dat het zich afspeelt in een fictief Gotham City. En die ziet er geweldig uit. In Nolans versie is het gewoon overduidelijk Chicago met hier en daar een Gotham City sign om het nog te doen geloven dat je echt in die stad bent.
In Batman Begins had je dan nog een vage futuristische monorail/metro maar in The Dark Knight hebben ze dat soort dingen volledig laten varen.

CaptainCab

Avatar

Werd die van Batman Begins geprezen? Ik meen me toch te herinneren dat het hele internet hem kut vond vanaf het moment dat de eerste foto's verschenen

B@chelor

Avatar

Ik vind de Batmobile uit Batman (1989) nog steeds de coolste. Dan volgt de Tumbler :)

11qqaazz

Avatar

Leuk.....een halve afbeelding...

Decepticon

Avatar

Steve-O "De Tumbler is het gaafst natuurlijk:9
Ben benieuwd hoe de nieuwe batmobile eruit komt te zien in TDKR."
Die vind ik ook het gaafst, vlak op de voet gevolgd door die van Tim Burtons 1989 Batman, die vind ik ook gruwelijk wreed!

Voor TDKR zal de Tumbler wel behouden worden, al zou ik ook graag die Lamborghini Reventon uit Batman & The Outsisiders 2008 zien verschijnen!