Arnold Schwarzenegger snel weer aan het acteren

De acteur heeft interesse in drie verschillende scenario's.

Nu Arnold Schwarzenegger het gouverneurschap van Californië aan Jerry Brown heeft overgedragen, heeft de acteur weer meer dan genoeg tijd om aan grote films mee te doen. Dit kon eerder niet door zijn drukke leven als gouverneur. Het lijkt erop dat de acteur interesse heeft in drie verschillende films.

De eerste van het lijstje is een film getiteld Crusade, van Paul Verhoeven. Over die film berichtten we al in 2003, toen Schwarzenegger officieel toegezegd had de film te zullen maken. Hij wist hiervoor James Cameron te strikken, maar het project is er nooit gekomen. Een van de dingen waaraan dat waarschijnlijk te wijten is, is het prijskaartje dat aan de productie hangt.

Daarnaast blijkt de acteur al lange tijd de film With Wings As Eagles te willen maken. Hierover had de acteur het volgende te zeggen: "In it I would play an older soldier, who gets the order at the ending of the war to kill a bunch of kids. But he doesn't do it and get them to safety at the risk of his life and it has all kind of adventure. This script is based on a true story!"

Het derde scenario waarin de acteur interesse zou hebben is een film getiteld King Conan. Dit zou een derde film in de Conan the Barbarian reeks moeten worden. In de loop van dit jaar komt overigens ook een andere Conan-film uit, met Jason Mamoa als het titelpersonage.



NieuwsFilm

meest populair