Algemeen

Amanda Seyfried in Gone

De blondine gaat de hoofdrol spelen in de vrouwelijke variant van de actiefilm Taken.

door Arman Avsaroglu op 14.02.2011 om 15:40 in Algemeen
Afgelopen week begon het Filmfestival van Berlijn, wat betekent dat er veel nieuwe projecten worden aangekondigd op de Europese filmmarkt die met dit Filmfestival gepaard gaat. Een van de interessantste projecten tot nu toe is de nieuwe film Gone, van de Braziliaanse regisseur Heitor Dhalia.

Amanda Seyfried gaat de hoofdrol spelen in de film die al wordt omschreven als de vrouwelijke variant van Taken, waarin Liam Neeson op zoek was naar de ontvoerders van zijn dochter. In Gone komt Jill (Seyfried) 's nachts terug van haar werk en ziet ze dat het bed van haar zus leeg is. Ze is ervan overtuigd dat de seriemoordenaar die haar twee jaar geleden (vergeefs) probeerde om te brengen nu terug is om zijn werk te voltooien. Als de politie Jill niet gelooft, besluit ze het heft in eigen handen te nemen en haar zus zelf terug te vinden.

Heitor Dhalia geniet in Nederland nog niet veel bekendheid, maar maakte een paar jaar terug wel de redelijk succesvolle film Adrift met Vincent Cassel in de hoofdrol. Amanda Seyfried heeft de afgelopen maanden twee nieuwe projecten afgerond, te weten Red Riding Hood, de variant op Roodkapje van Catherine Hardwicke, en Now, de nieuwe sci-fi thriller van Andrew Niccol, en zal binnenkort met de opnames van Gone beginnen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Toch een leuke actrice. Ik vond ze het goed doen in Jennifers body. Hopelijk wordt de nieuwe film geen 13 in dozijn-verhaal. Het zou fijn zijn eindelijk weer eens iets nieuws te krijgen.

benjamin

Avatar

Deze plot hebben we nog maar duizend keer gezien (zelfs al 1000 keer voor Taken). Graag even iets anders aub.

dawgrule

Avatar

Best een knap meisje :D

jochemb

Avatar

Taken was een standaard verhaal en het werkte alleen omdat het zo goed uitgewerkt was en door liam neeson die geweldig was als de hoofdrol.

Decepticon

Avatar

Moviemagic "Toch een leuke actrice. Ik vond ze het goed doen in Jennifers body. Hopelijk wordt de nieuwe film geen 13 in dozijn-verhaal. Het zou fijn zijn eindelijk weer eens iets nieuws te krijgen."
Dat vond ik ook. Ik kijk tegenwoordig alle films van deze imo bloedmooie en rondborstige vrouw. Chloe, Dear John en Letters To Juliet deed ze ook leuk.
Ook deze Gone lijkt me ook leuk, klinkt iig goed, Is lekker eens een ander soort rol, hoop dat ze lekker te x gaat zoals Liam Neeson dat deed.

NieuwsFilm

meest populair