Anne Hathaway wil zingen met Tom Cruise

De kersverse Catwoman voegt zich wellicht bij Cruise in de rockmusical Rock of Ages.

Vorige week werd bekend dat Tom Cruise is gecast in de hoofdrol voor de rockmusical Rock of Ages, en nu is regisseur Adam Shankman (Hairspray) druk bezig om de andere rollen te casten.

Anne Hathaway is de eerste keus van de regisseur om de vrouwelijke hoofdrol op zich te nemen. Hathaway zou een journaliste moeten spelen, die bezig is met een artikel over rockster Stacee Jax, gespeeld door Cruise. In Rock of Ages zullen veel hits uit de jaren '80 te horen zijn en het is de bedoeling dat de twee hoofdrolspelers samen ook een duet met elkaar gaan zingen. Alec Baldwin en Russell Brand zouden volgens geruchten ook in de film te zien zijn.

Anne Hathaway is op dit moment druk bezig met de voorbereidingen van de Oscars, die ze op 27 februari samen met James Franco presenteert. Vervolgens begint ze met de opnames van The Dark Knight Rises, waarin ze de rol van Catwoman op zich neemt. Als haar schema bij die film het toelaat, ligt het in de lijn der verwachtingen dat Rock of Ages haar nieuwe film wordt.



NieuwsFilm

meest populair