Mary Elizabeth Winstead op vampierenjacht met Abraham Lincoln

De actrice (Scott Pilgrim vs. The World) wordt de First Lady in Timur Bekmambetov‘s 'Abraham Lincoln: Vampire Hunter'.

Mary Elizabeth Winstead en Robin McLeavy waren tot nu toe beiden in de race voor de rol van Mary Todd in Timur Bekmambetov‘s Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Eerder werd bericht dat laatstgenoemde de gelukkige was, maar dit nieuws blijkt achteraf niet te kloppen. Het is juist Winstead, vorig jaar te zien als Ramona Flowers in Scott Pilgrim vs the World, die de rol binnen heeft gehengeld. Zij zal aan de zijde van Benjamin Walker (Abraham Lincoln) jacht maken op talloze ondoden in het Amerika van vroeger.

Dominic Cooper speelt de vampier Henry Sturgess, tevens de reden voor Lincoln om op vampieren te gaan knallen. Anthony Mackie speelt Will, vermoedelijk een fictieve variant op William Seward.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter vertelt het leven van Lincoln op basis van de "geheime dagboeken" van de 16e president van de VS die door vampier Henry Sturges aan de auteur werden overhandigd. Bekmambetov produceert samen met Tim Burton en Jim Lemley. De opnames van de film (in 3D) starten in maart. De Amerikaanse releasedatum is vastgelegd op 22 juni 2012.

NieuwsFilm

meest populair