Algemeen

Malin Akerman naast Nicolas Cage in Medallion

Zou een nieuwe samenwerking met Simon West (Con Air) de carrière van Cage weer nieuw leven kunnen inblazen?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Arman Avsaroglu op 01.03.2011 om 13:02 in Algemeen
De Zweedse actrice Malin Akerman heeft zich bij Nicolas Cage gevoegd in de nieuwe thriller Medallion, die zal worden geregisseerd door Simon West (Con Air).

De film gaat over een voormalige meesterdief die slechts enkele uren de tijd heeft om zijn gekidnapte dochter te bevrijden uit de kofferbak van een taxi in New York City. Het scenario van de film is geschreven door David Guggenheim.

Voordat Malin Akerman, bekend van haar rollen in Watchmen en Couples Retreat, in Medaillon te zien zal zijn, kunnen we haar eerst nog bewonderen in onder andere de films Wanderlust, Catch 44 en HappyThankYouMorePlease. Medallion wordt in 2012 in de bioscopen verwacht.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dawgrule

Avatar

Dit mag wel van mij :E

Expendable

Avatar

Verhaal lijkt wel leuk. Echter is het afwachten, met Cage weet je het maar nooit. Immers zijn carriere zit vol met zowel goede als slechte films.

Frietgezicht

Avatar

Zal wel weer zo'n hap slik weg-filmpje worden.
Niet erg goed,wel lekker..

Ik heb meer zin in Con Air 2 waar ze het laatst over hadden hier.

PRIME

Avatar

Malin...:W