Captain America trailer details!

Wat krijgen we te zien in de trailer van Captain America?

Over niet al te lange tijd kunnen we van Captain America: The First Avenger de eerste trailer tegemoet zien. We hebben ondertussen al een flink aantal blikken gekregen op de superheld, maar op een korte Super Bowl Spot na hebben we nog geen trailer te zien gekregen. Dat wachten moet ergens in de loop van deze maand gelukkig voorbij zijn, en iemand van de website SuperHeroHype mocht de trailer al zien. Wanneer de trailer precies uit zal komen is nog niet bekend, hoewel het waarschijnlijk zeer binnenkort het geval zal zijn.

Ook blijkt dat de trailer niet veel meer weg zal geven dan we al weten, wat soms wel het geval is bij trailers. In het eerste deel van de trailer is te zien hoe Steve Rogers (Chris Evans) afgekeurd wordt voor het leger, en vervolgens op straat in elkaar geslagen wordt. Hierop wordt hij door Dr. Abraham Erskine gevraagd om mee te doen aan het Super Soldier Programme. Steve besluit mee te doen en we zien hoe hij, onder toezicht van o.a. Howard Stark (vader van de latere Iron Man, Tony Stark) verandert in Captain America. Vervolgens is er in het kort een shot van de tegenstander van Captain America: Red Skull (Hugo Weaving). En natuurlijk eindigt de trailer met een aantal ontploffingen.

Mocht je graag precies willen weten hoe de trailer zal gaan, kijk dan hier. Captain America: The First Avenger draait vanaf 28 juli in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair