'Villains The Avengers bekend' (update)

Plus een goede blik op Red Skull, de slechterik in Captain America.



De website Latino Review zegt te weten wie de villains zijn in de Marvel superheldenfilm The Avengers van regisseur Joss Whedon. De voornaamste villain moet namelijk Loki (gespeeld door Tom Hiddleston) worden, die ook in de eerstvolgende Marvel film Thor te zien zal zijn. In The Avengers wil Loki de wereld en The Avengers vernietigen. Dit doet hij door met de kosmische kubus(sen) - geïntroduceerd in de film Captain America: The First Avenger en mogelijk ook Thor - de van gedaante wisselende Skrulls (zie boven) op te roepen, die vervolgens de aarde moeten bestormen.

In de eerdere trailers van Thor en Captain America waren de "cosmic cubes" al te zien. Hieronder de screenshots:


Ook AICN komt met nieuws. Volgens de website heeft Marvel al een teaser trailer opgenomen voor The Avengers, waarin ook Loki te zien zou zijn. De teaser moet verschijnen tijdens de première van Thor en/of Captain America.

Als laatste een promo. Paramount Pictures en Marvel Studios hebben via Entertainment Weekly een eerste duidelijke foto vrijgegeven van acteur Hugo Weaving als Red Skull in de film Captain America: The First Avenger. Dit personage is de tegenstander van de superheld Captain America (Chris Evans) in de superheldenfilm die zo'n 3 maanden na Thor gaat draaien.

Update: Nu ook in highres (muisklik voor een vergroting)



Thor verschijnt op 28 april, Captain America: The First Avenger op 21 juli en The Avengers draait vanaf 3 mei 2012.

NieuwsFilm

meest populair