Video

Trailer Kung fu Panda 2!

'This could mean the end of Kung Fu'.

door Arman Avsaroglu op 05.03.2011 om 09:29 in Video
Dreamworks Animation heeft een eerste, full length trailer vrijgegeven van hun nieuwe animatiefilm Kung fu Panda 2. In de sequel op het uiterst succesvolle Kung fu Panda moeten Po (Jack Black) en The Furious Five het opnemen tegen een vijand die van plan is een wapen in te zetten die Kung Fu kan vernietigen om vervolgens China te veroveren.

Jack Black, Seth Rogen, Angelina Jolie en Dustin Hoffman keren terug in hun eerdere rollen en nieuwkomers zijn onder andere Michelle Yeoh en Gary Oldman.
13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ik denk dat dit heel leuk gaat worden :P!

Havoc

Avatar

Yeah, heb hier ook wel zin in.
Trouwens, Dreamworks heeft ook een trailer van Puss in Boots vrij gegeven. Ziet er ook erg leuk uit.

Deniro

Avatar

Geweldig hoe (zoals de trailer laat zien) in vet spannende en donkere situaties nog zulke goeie grappen kunnen worden gemaakt. Dreamworks is qua humor wel een voorloper op Pixar.
'my old enemy, stairs' :E

Steve-O

Avatar

Deniro "Geweldig hoe (zoals de trailer laat zien) in vet spannende en donkere situaties nog zulke goeie grappen kunnen worden gemaakt. Dreamworks is qua humor wel een voorloper op Pixar.
'my old enemy, stairs' :E"

Ik vind Dreamworks' animatiefilms helemaal niet zo grappig, en na het zien van deze trailer, dit al helemaal niet.

Banned

Avatar

Heb er zin in!

benjamin

Avatar

Deniro "Geweldig hoe (zoals de trailer laat zien) in vet spannende en donkere situaties nog zulke goeie grappen kunnen worden gemaakt. Dreamworks is qua humor wel een voorloper op Pixar.
'my old enemy, stairs' :E"


Voorloper op Pixar? Pixar staat echt wel meer dan één niveau hoger dan dit, al kan het wel vermakelijk worden.

jochemb

Avatar

De eerste kung fu panda was een van de beste dreamworks films, alleen hoop ik dat er in de volledige film geen black eyed peas en dat soort shit in zit

Deniro

Avatar

benjamin "Voorloper op Pixar? Pixar staat echt wel meer dan één niveau hoger dan dit, al kan het wel vermakelijk worden."


Ik vind dat niet. De grappen van Dreamworks komen op de een of andere manier vaak sterker en hilarischer uit de hoek. Echt uitleggen waarom kan ik niet. Dat is toch een kwestie van smaak.

Expendable

Avatar

Er is vergeten te vermelden dat Jackie Chan ook weer terug keert als de monkey. Ook horen we Jean Claude Van Damme in de film.

hollywoodking

Avatar

Expendable "Er is vergeten te vermelden dat Jackie Chan ook weer terug keert als de monkey. Ook horen we Jean Claude Van Damme in de film."


Nou nu is Jackie Chan niet echt een ´´grote´´ pluspunt, gezien de andere artiesten. En Van Damme is de laatste jaren meer een B acteur.
Deze 2 acteurs horen niet in hetzelfde lijst als Gary Oldman Smiley face!

Expendable

Avatar

hollywoodking "Nou nu is Jackie Chan niet echt een ´´grote´´ pluspunt, gezien de andere artiesten. En Van Damme is de laatste jaren meer een B acteur.
Deze 2 acteurs horen niet in hetzelfde lijst als Gary Oldman Smiley face!"


Dat is jouw persoonlijk mening, maar toch zou het moeten worden vermeld.

bobptjes

Avatar

Erg leuke film, zeker kijken

Decepticon

Avatar

Expendable "toch zou het moeten worden vermeld."
Dat heb ik al vaker aangekaart, bij vorige nieuwsitems over KP2. Jackie Chan doet de stem van Monkey, 1 de kung-fu van leraren van Po en moet imo ook gewoon vermeld worden in het rijtje!

NieuwsFilm

meest populair