Video

Nieuwe Thor trailer

Franse trailer geeft nieuwe blik op de Marvel superheldenfilm.

door Bram de Groot op 08.03.2011 om 09:45 in Video
Hieronder zie je een nieuwe (Franse) trailer de Marvel stripverfilming Thor van regisseur Kenneth Branagh. In de film speelt Chris Hemsworth de titelrol en zien we ook sterren als Anthony Hopkins en Natalie Portman.

Thor moet vanaf 28 april in de Nederlandse (3D) bioscoop te zien zijn en geeft zo'n beetje de aftrap van de aankomende blockbusterzomer, waarin we vier superheldenfilms zien.De film gaat over de Marvel superheld Thor, een machtige krijger, die in zijn roekeloosheid een eeuwenoude oorlog bijna opnieuw leven inblaast. Zijn vader Odin (Hopkins) stuurt Thor als straf naar de aarde, waar hij wordt gedwongen tussen de normale bevolking te leven. Op onze planeet raakt hij verliefd op de jonge wetenschapper Jane (Portman). Terwijl zij een relatie krijgen, beseft Thor wat het vergt om een echte held te zijn wanneer zijn aartsvijand duistere krachten richting de aarde stuurt.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

timdekw

Avatar

Dat ziet er toch wel episch uit! Wordt steeds benieuwder (?) naar de film Smiley face

PRIME

Avatar

Wil deze wel echt graag zien... Kijk hier meer naar uit dan Captain America.. maar dat komt ook doordat die helemaal nog niet promoten :S


Ik zou trouwens wel echt gruwelijk hard balen als ik in een land woonde waar ze elke film dubben..

Novaricus

Avatar

Oh god die fransen sporen ook al niet met dat na gesynchroniseer....

Zou ik ook stapelidioot van worden.. maar volgens mij vinden die fransen en duitsers dat zelf ook helemaal niks...

Zag laatst een stukje van de nederlandse Harry Potter op film1.. wat een verschrikking zeg... plaatsvervangende schaamte gewoon.

Banned

Avatar

Tot nu toe de beste Trailer van die Thor gezien. Ondanks dat die waardeloze uitgestorven lelijke taal eronder stond. Maar ik denk dat ik dit een kans zal geven op dvd.

Decepticon

Avatar

Sacre bleu merde de cordon bleu!!! Ik zou ook gruwelijk balen als in Duitsland, Frankrijk, Spanje of Italie woonde. Want daar doen ze dat allemaal. Rusland heeft zelfs 1 en dezelfde voice-over die alles uitlegt wat er gezegd wordt O+
Zo wil je een film toch niet kijken?!

Maar de trailer is vet, ik kijk er erg naar uit. Utopolis heeft 28 maart als release datum :? Daar zal ik vandaag eens naar informeren.

Ereptile

Avatar

Eigenlijk de tweede Thor trailer maar dan in het frans :P Ik verstond "Thor" en "Facebook" als enige woorden...Heb frans laten vallen in de 2e klas :| Kijk wel erg uit naar de film hoor! Nog iets meer dan een maandje! :D

benjamin

Avatar

Ik kan echt geen gedubde trailer zien, gewoon verschrikkelijk.

kenny94

Avatar

Zal deze trailer wel eens kijken in het engels.
dubt nederland ook niet heel veel dingen?

Remco

Avatar

Novaricus "Oh god die fransen sporen ook al niet met dat na gesynchroniseer....

Zou ik ook stapelidioot van worden.. maar volgens mij vinden die fransen en duitsers dat zelf ook helemaal niks...

Zag laatst een stukje van de nederlandse Harry Potter op film1.. wat een verschrikking zeg... plaatsvervangende schaamte gewoon."


Haha ik dacht precies hetzelfde. Vreselijk dit. Hun vinden het overigens geweldig en onze manier niet. Want wij moeten ondertitels lezen en hun niet. Vergeten ze even dat ze het hele karakter van de acteurs wegnemen. Begrijp ook nooit waarom hun naar de oscars kijken aangezien ze toch niemand op acteer prestaties kunnen beoordeln.

Woep

Avatar

Waarom is het filmpje in het frans?

Link naar het andere filmie dan maar

Muufley

Avatar

Novaricus "Zou ik ook stapelidioot van worden.. maar volgens mij vinden die fransen en duitsers dat zelf ook helemaal niks..."


Fout, toen ik opgroeide woonde ik in Duitsland voor een aantal jaren (vader militair zijnde). Het is volledig normaal omdat men niks anders kent. Ik heb bijvoorbeeld alle toen bestaande Bond films (jaren 80) allemaal eerst in het duits gezien en in mijn achterhoofd vind ik de "duitse" versie het origineel. Het was trouwens hilarisch toen ik voor het eerst bv Stallone z'n echte stem hoorde, komt vrij onnozel over als je de duitse versie gewoon bent.

Decepticon

Avatar

kenny94 "dubt nederland ook niet heel veel dingen?"
Ja, de animatie's, voor kinderen. En Disney films voor het Disney XD kanaal.

ghossler

Avatar

PRIME "Ik zou trouwens wel echt gruwelijk hard balen als ik in een land woonde waar ze elke film dubben.."


Of niet? k zou het echt zo haten.. dat zou voor mij een legitieme reden zijn om te verhuizen naar ander land :P

ontopic: ik heb zeker zin in deze film :D 1) het is thor comic verfilming 2) nathalie portman :D:D

B@chelor

Avatar

Ereptile "Heb frans laten vallen in de 2e klas :|"


Vind je het erg dat je Frans hebt laten vallen?????? Dat is pas :|

NieuwsFilm

meest populair