Aaron Johnson populair in Hollywood

De hoofdrolspeler uit Kick-Ass en Nowhere Boy kan kiezen tussen twee veelbelovende projecten.

Afgelopen jaar was het jaar van de grote doorbraak voor de acteur Aaron Johnson. De talentvolle Brit speelde de hoofdrol in de succesvolle films Nowhere Boy en Kick-Ass, wat hem in een klap heel populair maakte bij de Amerikaanse studiobazen.

Johnson heeft namelijk het aanbod gekregen de mannelijke hoofdrol te spelen in een prestigieuze nieuwe verfilming van Anna Karenina, het bekende boek van Leo Tolstoj. Johnson zou in die film te zien moeten zijn naast Keira Knightley, die al eerder haar medewerking aan de film verleende. De film zal worden geregisseerd door Joe Wright, met wie Knightley al eerder samenwerkte in Atonement en Pride and Prejudice.

Maar Aaron Johnson heeft nog een ijzer in het vuur; ook regisseur Oliver Stone zou hem graag willen strikken voor zijn nieuwste film, Savages, over twee goede vrienden die in de problemen raken als ze onder druk worden gezet door een Mexicaans drugskartel die hen graag wil inlijven vanwege hun succesvolle wietplantage. Het is mogelijk dat Johnson in beide films te zien zal zijn, maar dat is allerminst zeker.



NieuwsFilm

meest populair