Captain America krijgt re-shoots

Is de film dan toch niet geworden wat men wilde?

Eind juni begonnen de opnames van Captain America: The First Avenger. In oktober rondde men die af, maar nu blijkt dat er toch nog een re-shoot onderweg is. Tijdens een persevenement van Marvel Studios werden een aantal attributen uit de film getoond, waaronder het befaamde schild dat Captain America gebruikt. Bij navraag bleek dat het schild gebruikt was tijdens de opnames, en dat het teruggestuurd zou worden naar Engeland voor een re-shoot.

Gewoonlijk is dat geen goed teken, als een film van dit formaat vier maanden voor de release een re-shoot ondergaat. Dat neemt echter ook weer niet weg dat het best mogelijk is dat de re-shoots ingepland zijn.

De film toont de ontstaansgeschiedenis van de Marvel superheld. Steve Rogers (Chris Evans) wordt afgekeurd voor dienst in het Amerikaanse leger, maar krijgt alsnog de kans te dienen. Dit kan hij door mee te werken aan een supergeheim wetenschappelijk experiment dat hem verandert in Captain America, een superheld die zich inzet voor de verdediging van de idealen van de Verenigde Staten. Captain America:The First Avenger draait vanaf 28 juli in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair