Enorm spectaculaire openingsscène TDKR

Uitlevering, ontsnapping en vuurgevecht in de lucht met speciale IMAX-camera's! (spoilers)

De redactie van Latino Review zou uit betrouwbare bron vernomen hebben hoe de openingsscène van The Dark Knight Rises, de derde Batman-film van regisseur Christopher Nolan, er zal uitzien.

TDKR zou openen met een gevangenisontsnapping met Batman (Christian Bale) als voortvluchtige. Hij laat zich bewust vatten, zodat hij door Engeland uitgeleverd wordt aan de Verenigde Staten, om berecht te worden in Gotham. De autoriteiten die toezicht houden op zijn uitlevering werken voor de maffia. Hun baas is niemand anders dan Alberto Falcone, gespeeld door Joseph Gordon-Levitt.

Volgens dezelfde bron zou deze openingsscène enorm spectaculair verlopen, met een uitlevering, ontsnapping en vuurgevecht in de lucht, volledig opgenomen met speciaal ontworpen digitale IMAX-camera's. Daarbij zou Batman, belaagd door de maffiosi, vast komen te zitten in een brandend vliegtuig.

The Dark Knight Rises moet vanaf 19 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen draaien. De cast bestaat momenteel uit Christian Bale, Michael Caine, Gary Oldman, Tom Hardy, Morgan Freeman, Anne Hathaway en Joseph Gordon-Levitt.



NieuwsFilm

meest populair