Jessica Biel waarschijnlijk in de Total Recall remake

De actrice lijkt de competitie achter zich te laten.

We wisten al dat de rol van Doug Quaid in Len Wisemans Total Recall remake gespeeld zal gaan worden door Colin Farrell. Ook was al bekend dat Bryan Cranston de villain Vilos Cohaagen (Ronny Cox in het origineel) zal gaan vertolken. Er waren nog twee grote vrouwelijk rollen te vergeven. Allereerst gaat het om Lori, Quaids echtgenote, die in het origineel werd gespeeld door Sharon Stone. De tweede rol is Melina, Quaids vrouwelijke tegenstander op Mars, in het origineel gespeeld door Rachel Ticotin.

We berichtten kort geleden al dat er een lijstje is met actrices die in de race zijn voor de rollen. Hierop stond ook de naam van Jessica Biel en het lijkt erop dat zij één van de rollen ook daadwerkelijk zal gaan spelen. Het is echter nog niet bekend of het hier gaat om de rol van Lori of Melina.

De plotbeschrijving van de film:

De film volgt Douglas Quaid, een man die denkt dat hij een geheim agent is en terecht komt op de planeet Mars. Hier neemt hij het op tegen de heerser die controle heeft over de productie van lucht.

In de vorige plotbeschrijving van de film werd niets over de planeet Mars gezegd en werd de nadruk gelegd op het conflict tussen Euromerica en New Shanghai. Het lijkt er nu op dat de remake alsnog dichtbij het Philip K. Dick verhaal We Can Remember it For You Wholesale en de Paul Verhoeven/Arnold Schwarzenegger film zal staan.

Naar verwachting verschijnt de Total Recall remake vanaf 3 augustus 2012 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair