Tobey Maguire in Life of Pi

Het verhaal van een jongen die samen met een oerang-oetan, hyena, zebra en Bengaalse tijger een reddingsbootje moet delen.

Ang Lee is al bezig met de opnames van Life of Pi, maar heeft nog een laatste nieuwe toevoeging gedaan aan de cast van de film. Het betreft Tobey Maguire, die een kleine rol in de film zal hebben.

De film draait om een zestienjarige jongen, Pi, wiens vader een dierentuin in India heeft. Op een dag besluiten zijn ouders dat het tijd is om naar Amerika te verhuizen, en daarbij nemen ze de volledige dierentuin mee. Daarom gaan ze met een vrachtschip naar Amerika, maar tijdens een storm lijdt hij schipbreuk. Het gevolg is dat Pi samen met een oerang-oetan, een hyena, een zebra met een gebroken been en een Bengaalse tijger op een reddingsbootje op zee drijft.

De rol van Maguire is hierin niet groot. Hij speelt namelijk een reporter die verslag doet van het verhaal dat Pi aan hem vertelt. Binnenkort reist hij naar India om een aantal dagen deel te nemen aan de opnames, waarmee zijn rol al klaar is. Het duurt overigens nog een tijdje voordat we de film kunnen zien: pas op 14 december 2012 gaat de 3D-productie in première.

NieuwsFilm

meest populair