Van Damme als villain in The Expendables 2?

En dat terwijl Jean-Claude vorig jaar een rol in het eerste deel de moeite niet waard vond.

Sheldon Lettich, meervoudig collega en tevens goede vriend van Jean-Claude Van Damme, heeft gezegd dat de 'Muscles from Brussels' geïnteresseerd zou zijn in een rol in The Expendables 2. Het origineel kwam van de hand van Sylvester Stallone en bevatte rollen voor onder meer hemzelf, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke en Jason Statham.

Van Damme zou niet in beeld zijn voor zomaar een rol. Hij wordt genoemd om één van de villains te spelen in de sequel. Dit zegt Lettich op de Van Damme Fans fora waar hij wel vaker zijn stem laat horen.

Van Damme werd door Stallone ook al benaderd voor het eerste deel, maar hij sloeg dit af omdat de rol te oppervlakkig zou zijn. Zou dit nieuws betekenen dat scenaristen David Agosto en Ken Kaufman meer diepgang hebben gestopt in het script van de sequel?.

Stallone zal de film dit keer niet gaan regisseren maar dit weerhoudt hem er niet van om ook dit keer zoveel mogelijk (voormalige) actiehelden binnen te hengelen. Willis, die inmiddels bevestigd is voor de sequel, zegt het volgende over de handelswijze van Stallone: “He's going for all the marbles this time.”

The Expendables II staat gepland om vanaf 17 augustus 2012 in de bioscoop te draaien.



NieuwsFilm

meest populair