Villains Thor sequel nu al bekend?

Thor 2 zou gepland staan voor 2013, het jaar waarin ook Iron Man 3 in de zalen wordt gebracht.

Terwijl Kenneth Branaghs superheldenfilm Thor de Amerikaanse box office aanvoert, zouden bij Marvel al de eerste plannen rijzen voor een sequel. Volgens een welingelichte bron van Cinema Blend kunnen we de tweede Thor ergens in 2013 verwachten. Iron Man 3 staat al gepland voor 3 mei 2013, dus de kans is groot dat Thor 2 in juli of augustus van hetzelfde jaar als zomerblockbuster in de bioscopen wordt gebracht.

Volgens dezelfde bron zouden momenteel twee personages in aanmerking komen om de slechteriken gestalte te geven in de sequel: The Enchantress en haar loyale handlanger The Executioner. In het Marvel-universum is The Enchantress, alias Amora, een knappe inwoonster van Asgard en een machtige tovenares die haar magie en schoonheid gebruikt om anderen te manipuleren. Ze heeft ook een romantische link met Thor. The Executioner, alias Skurge, is eveneens een inwoner van Asgard. Hij is een brute krijger zie zich uit liefde voor Amora aan haar grillen onderwerpt.

Thor (IMDb: 7.5 / RT: 77%) draait momenteel in de bioscoop. De film bracht wereldwijd al ruim $350 miljoen in het laatje.



NieuwsFilm

meest populair