Zeven dwergen gecast in 'The Brothers Grimm: Snow White'

Welk zevental voegt zich bij Lily Collins (Sneeuwwitje), Armie Hammer (de prins) en Julia Roberts (de koningin)?

Relativity is druk bezig met de voorbereidingen voor Tarsem Singh's Sneeuwwitje project dat tot nu toe bekend stond als The Brothers Grimm: Snow White. Deze titel lijkt nog te gaan veranderen. Hoofdrollen zijn er voor Lily Collins als Sneeuwwitje, Armie Hammer als de prins en Julia Roberts als de koningin. Nathan Lane speelt haar dienaar Brighton, terwijl Robert Emms de knecht van de prins vertolkt.

Nu zijn ook de zeven dwergen gecast, evenals enkele andere kleine rollen. Zo zal Mare Winningham (Brothers) Baker Margaret gaan spelen en is de rol van Baron weggelegd voor Michael Lerner (Elf). De zeven dwergen worden gespeeld door Mark Povinelli (Water for Elephants), Jordan Prentice (Harold & Kumar Go to White Castle), Danny Woodburn (Watchmen), Sebastian Saraceno (Bedtime Stories), Ronald Lee Clark (Epic Movie), Martin Klebba (Hancock) en Joey Gnoffo (The Benchwarmers).

In Relativity’s Snow White, een spectaculaire herziening van het klassieke sprookje, grijpt een boosaardige koningin de macht in het koninkrijk. Een verbannen prinses roept de hulp in van zeven vindingrijke rebellen om haar geboorterecht terug te winnen in een avonturenkomedie vol met jaloezie, romantiek en verraad waarmee de fantasie van het publiek zal worden aangesproken.

De Amerikaanse release is op 16 maart 2012.



NieuwsFilm

meest populair