Vrouwelijke hoofdrollen Total Recall bekend

Colin Farrell heeft weinig te klagen over zijn gezelschap in de remake van Paul Verhoevens film uit 1990.

De opnames voor Len Wisemans remake van Paul Verhoevens Total Recall (1990) beginnen volgende week in Toronto. We wisten al dat Colin Farrell Douglas Quaid (de Schwarzenegger rol) zal gaan spelen en dat Bryan Cranston de vijandelijke rol van Vilos Cohaagen voor zijn rekening neemt. Over de twee vrouwelijke rollen, in het origineel gespeeld door Sharon Stone en Rachel Ticotin, was tot nu toe nog niets bevestigd.

Collider komt nu met het nieuws dat Wisemans echtgenote Kate Beckinsale de rol van Lori zal gaan spelen. Dit is de vrouw van Quaid in zijn normale leven. Jessica Biel is Rachel, het meisje dat Quaid ontmoet in zijn spionnenleven. Tot slot is Bill Nighy bevestigd voor de rol van Quatto, de leider van het verzet.

Deze nieuwe versie van Total Recall heeft niets te maken met Mars. Douglas Quaid werkt in een fabriek in een plaats genaamd New Shanghai. Hij denkt dat hij een alternatief leven leidt als een spion. Vilos Cohaagen, de leider van Euromerica, probeert ondertussen New Shanghai binnen te vallen.

Naar verwachting verschijnt de remake vanaf 3 augustus 2012 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair