David O. Russell stopt met gameverfilming Uncharted

Hier zullen veel fans van de Playstation gamereeks best blij mee zijn.

Regisseur David O. Russell heeft besloten niet door te gaan met de verfilming van de Playstation 3 game Uncharted: Drake's Fortune. In oktober tekende de maker van o.a. The Fighter voor het project, maar Sony moet nu toch echt naar een andere regisseur op zoek. De reden zou zijn dat Russell het niet eens kon worden met de studio over hoe de film gemaakt moet gaan worden.

Mark Wahlberg, die een tijdje terug tekende voor de hoofdrol in de gameverfilming, wordt sinds kort genoemd voor The Silver Linings Playbook, een film die David O. Russell al een tijdje wil gaan maken. Onlangs kwam Vulture met de voorspelling dat dit de eerstvolgende film van Russell zal gaan worden, iets dat door zijn vertrek bij Uncharted lijkt te worden bevestigd.

Met het vertrek van Russell lijkt het erop dat we nu een film te zien gaan krijgen die dichter ligt bij de oorsprong van de game. Sony gaat niet door met het scenario van de Russell en werkt vanaf nu met een eerdere versie van Thomas Dean Donnelly en Joshua Oppenheimer. Dit houdt tevens in dat de geplande rollen voor Joe Pesci en Robert De Niro ook zullen worden geschrapt.

Fans van Uncharted zijn er nooit blij mee geweest dat Mark Wahlberg het personage Nathan Drake zal gaan spelen. Het lijkt er ook niet op dat de acteur aanblijft aangezien zijn vriend Russell nu weg is.



NieuwsFilm

meest populair