Terminator-franchise krijgt nieuwe reboot

Met Paul Walker in de hoofdrol en Arnold Schwarzenegger in de titelrol?

Nu de strijd over de Terminator-rechten is gestreden, heeft producente Megan Ellison (dochter van multimiljonair Larry Ellison) aangegeven dat ze de populaire franchise nieuw leven wil inblazen. Volgens Hollywood Insider kunnen we ons aan een reboot verwachten in de geest van J.J. Abrams’ Star Trek reboot.

De naam van regisseur Justin Lin (Fast Five) wordt al een tijdje verbonden aan het project. Er is nog geen grote studio aan boord, maar Universal Pictures zou tot nu toe de meeste interesse hebben getoond. Nog volgens Hollywood Insider zal de nieuwe Terminator-film aangevoerd worden door een jonge mannelijke hoofdrolspeler. Het gerucht gaat de ronde dat Paul Walker in de huid zou kruipen van Kyle Reese.

Net als bij J.J. Abrams’ Star Trek reboot zou het de bedoeling zijn dat de meeste van de oorspronkelijke personages (maar niet noodzakelijk de originele castleden) zouden terugkeren in de nieuwe film. Naar de terugkeer van Arnold Schwarzenegger blijft het gissen. De voormalige gouverneur maakte enkele weken geleden via de pers bekend dat zijn aangekondigde acteerprojecten voorlopig worden stilgelegd, omdat hij zich nu wil bezig houden met persoonlijke zaken.



NieuwsFilm

meest populair