"Steven Spielberg wilde niet met Megan Fox verder"

Wat Michael Bay betreft had de Transformers actrice helemaal niet weg gehoeven.

Zoals je je wellicht kan herinneren sprak Megan Fox zich in 2009 openlijk uit over haar moeizame werkrelatie met Michael Bay. Ze noemde haar Transformers en Transformers: Revenge of the Fallen regisseur een tiran en trok de vergelijking met Napoleon en Adolf Hitler. Hoewel Bay het niet verder uit de hand wilde laten lopen, eindigde het in een publieke rel en werd uiteindelijk maar besloten om niet met de actrice door te gaan. Het Victoria's Secret model Rosie Huntington-Whiteley werd de vervangster van Fox als het liefje van hoofdrolspeler Shia LaBeouf en daarmee leek de kous af te zijn.

Althans dat dachten we! Bay voelt zich er schijnbaar nog steeds niet helemaal lekker bij en wil ons graag vertellen hoe het allemaal precies gegaan is. De regisseur benadrukt dat het niet zijn idee was om Fox te ontslaan, maar dat Steven Spielberg daartoe de opdracht had gegeven. Dit blijkt uit een interview met News.com.au.



Wellicht kunnen we dit hoofdstuk nu eindelijk afsluiten. Of kunnen we binnenkort een woedende reactie van Spielberg verwachten? Tot die tijd hier nog eens de trailer van Transformers: Dark of the Moon, gepland voor 30 juni.



NieuwsFilm

meest populair