Video

Trailer The Thing

Kan de prequel op de horrorklassieker van John Carpenter het origineel evenaren?

door Arman Avsaroglu op 15.07.2011 om 09:35 in Video
Een eerste trailer van The Thing is hieronder te zien. Het gaat om een prequel op de klassieke horrorfilm van John Carpenter uit 1982, die wordt geregisseerd door de Nederlander Matthijs van Heijningen.

Het verhaal spitst zich toe op Kate Lloyd (Mary Elizabeth Winstead), een doctoraatsstudente die zich aansluit bij een Noors onderzoeksteam dat in Antarctica een buitenaards ruimteschip heeft ontdekt. Wanneer een gevangen organisme uit het toestel bevrijd wordt en aan een reeks aanvallen begint, wordt Kate verplicht om samen met een onbedreven helikopterpiloot orde op zaken te stellen.

<a href='http://movies.msn.com/movies/movie-trailers/#/video/f749b83d-e1d0-4983-a918-a9c3914b03c0' target='_new' title=''The Thing' Movie Trailer' >Video: 'The Thing' Movie Trailer</a>

27 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Die Mary Elisabeth Winstead kan wel eens goed een grote naam worden in Hollywood. Verder ziet dit er zeker niet zo slecht uit als eerste trailer.

SJRSVLDT

Avatar

Jammer de trailer zoveel weggeeft, dat werkt nooit goed met horror. Voor de rest is het dat dit de prequel is van 'The Thing', maar anders had ik gewoon verwacht dat dit een standaard horrorfilmpje in de sneeuw zou zijn. Ik weet het niet.

Sha

Avatar

Ik vind het er wel goed uitzien...

Maar eigenlijk is dit dus een remake van The Thing from Another World?
Daar vinden ze ook het ruimteschip, maar daar is hij alleen iets groter.

afbeelding

B@chelor

Avatar

Lijkt meer op een remake dan een prequel. Desondanks wil ik 'm wel checken.

Ereptile

Avatar

Ik vind het er wel goed uitzien hoor Smiley face Lijkt best qua omgeving op de versie van John Carpenter. En Mary Elizabeth Winstead is gewoon hot :D Voor degene die net als mij een wit vlak zien:

Banned

Avatar

Het regent hier trailers vandaag... Nee deze niet voor mij, die actrice kan ik niet zo goed uitstaan en heb geen zin in een sneeuwfilm...

Pete_027

Avatar

Er staat een foutje in de tekst;

John Carpenter`s The Thing komt niet uit 1978 maar uit 1982

Deze trailer ziet er goed uit maar het ziet er in mijn ogen meer uit als een remake dan als een prequal met hier en daar een paar nieuwe scenes.

marcjeb

Avatar

En toch is het wel wat om mensen hier hun eige nieuwsartikelen te posten.. in misschien een apart kop ?
Zelfde manier als films toevoegen.

Ik ben nu bij dit artikel om een trailer te bekijken en ik zie gewoon een wit vlak.
Ereptile post wel een goede trailer, waarom is dat?

ot. Volgens mij best een spannende film, ik ken het origneel alleen niet?

Angelater

Avatar

Kut, dit lijkt inderdaad meer op een remake dan een voorgang-verhaal :/ Naja, ik zal hem wel zien waarsschijnlijk :E Hoop dat ie R-Rated is.

Sha

Avatar

marcjeb "Ik ben nu bij dit artikel om een trailer te bekijken en ik zie gewoon een wit vlak.
Ereptile post wel een goede trailer, waarom is dat?

ot. Volgens mij best een spannende film, ik ken het origneel alleen niet?"
Dan heb je waarschijnlijk de juiste plug-in niet, dat kun je de website, of de nieuwsposter niet kwalijk nemen, dat ligt aan jou zelf.

En ken je serieus John Carpenter's The Thing niet? Een van de beste horror films aller tijden? Of bedoel je The Thing from Another World?

Remco

Avatar

Nee dit wordt niks. Cliche schrik momenten crappy CG shots en vage acteurs. Gewoon alles herkauwen wat John Carpenter in zijn remake heeft gedaan. Ik zie echt het nut niet van deze film behalve dat ze weer snel geld willen verdienen aan de tieners van nu die nog nooit de oude films hebben gezien. Wordt net zoiets als Predators denk ik met veel verwijzingen naar de originele films maar zelf voegt het niets toe.

skullsplitter

Avatar

Net teveel dik aangezette "hommages" aan het eerste deel, maar sfeer en effecten zien er best lekker uit.

Het is ook geen remake, godzijdank, want zowel de ouder als de 1982 versie zijn subliem...

Decepticon

Avatar

Remco "Nee dit wordt niks. Cliche schrik momenten crappy CG shots en vage acteurs. Gewoon alles herkauwen wat John Carpenter in zijn remake heeft gedaan. Ik zie echt het nut niet van deze film behalve dat ze weer snel geld willen verdienen aan de tieners van nu die nog nooit de oude films hebben gezien."
Dat ben ik met je eens Remco. Lijkt gewoon op een ordinaire remake ipv prequel, zoals de meeste onder ons al vinden. Ik denk ook dat de rest van de wereld dit gewoon als een remake (gaan) zien. Ik huur hem wel een keertje als ie in de videotheek ligt.

Remco

Avatar

Decepticon "Dat ben ik met je eens Remco. Lijkt gewoon op een ordinaire remake ipv prequel, zoals de meeste onder ons al vinden. Ik denk ook dat de rest van de wereld dit gewoon als een remake (gaan) zien. Ik huur hem wel een keertje als ie in de videotheek ligt."


De John Carpenter film zit gewoon heel goed in elkaar en heeft een sterkere cast vind ik persoonlijk. En de effecten zijn geweldig zeker voor die tijd. Hier zal het wel weer een CG festijn worden met CG aliens enzo wat helemaal niet nodig is. Bij de oude zag je even aan het eind wat maar voor de rest draaide het meer om wat er met mensen gebeurd als je ergens op een afgelegen plek op elkaar aangewezen bent.

marcjeb

Avatar

Sha "Dan heb je waarschijnlijk de juiste plug-in niet, dat kun je de website, of de nieuwsposter niet kwalijk nemen, dat ligt aan jou zelf.

En ken je serieus John Carpenter's The Thing niet? Een van de beste horror films aller tijden? Of bedoel je The Thing from Another World?"


Een van de beste horros aller tijden ken ik dan blijkbaar niet nee:P.. aanrader om nu nog eens te kijken of ? een andere aller beste horror heb ik ook nog nooit gezien hoor Alien(s)

Symn

Avatar

De prequal is dus een remake met een –hoe kan het ook anders– Amerikaanse vrouw, en Amerikaans sprekende Noren, standaard schrikmomenten en vlammenwerpers... tja.. jammer.

Remco

Avatar

marcjeb "Een van de beste horros aller tijden ken ik dan blijkbaar niet nee:P.. aanrader om nu nog eens te kijken of ? een andere aller beste horror heb ik ook nog nooit gezien hoor Alien(s)"


Autch. Wat doe je hier dan nog ? ga gauw kijken Smiley face.

Blockbuster

Avatar

Pete_027 "Er staat een foutje in de tekst;

John Carpenter`s The Thing komt niet uit 1978 maar uit 1982."


Ik denk dat ze in de war zijn met Halloween...

Sha

Avatar

marcjeb "Een van de beste horros aller tijden ken ik dan blijkbaar niet nee:P.. aanrader om nu nog eens te kijken of ? een andere aller beste horror heb ik ook nog nooit gezien hoor Alien(s)"
Zeker een aanrader... Alien(s) uiteraard ook trouwens. Al weet ik je filmsmaak natuurlijk niet, je moet er wel van houden Smiley face

DirtyHarryCallahan

Avatar

Helaas dit word niks... het orgineel deze week toevallig op blu ray in de budgetbak gevonden geweldige film maar zit niet op dit te wachten...

bestmovieman86

Avatar

marcjeb "Een van de beste horros aller tijden ken ik dan blijkbaar niet nee:P.. aanrader om nu nog eens te kijken of ? een andere aller beste horror heb ik ook nog nooit gezien hoor Alien(s)"damn ben jaloers op je , zulke films voor het eerst beleven is echt geweldig.
is toch anders als je ze herkijkt;)

bobbyz

Avatar

Lijkt méér op een poging van remake.
Heb m'n twijfels.

Remco

Avatar

bestmovieman86 "damn ben jaloers op je , zulke films voor het eerst beleven is echt geweldig.
is toch anders als je ze herkijkt;)"


Vergeet 1 ding niet de huidige generatie vindt die films vaak niks aan.
Ik hoorde laatst iemand zeggen dat zijn broertje van 16 in slaap was gevallen bij Jaws. Als je natuurlijk opgegegroeid bent met de nieuwste Special Effects en de huidige aktie films al 100 explosies in de eerste tien minuten hebben kan Alien of Aliens heel traag overkomen.
Sterker nog denk dat de jongeren van nu die deze film gaan zien niet eens weten dat er al een origineel en remake bestaan :|
Ik vind Aliens een klassiekers omdat het een hele goede opbouw heeft van de personages en daarna non stop aktie. Maar op die manier geef je wel om de karakters in tegenstelling tot de films van tegenwoordig waarbij het niet uitmaakt wie er dood gaat en wie er blijft leven.

SeanDeNiro

Avatar

The Thing was een 9. Een onmogelijke opdracht dat te verbeteren. Het ziet er niet slecht uit maar hoger als een 7 lijkt het niet te worden.

bobzombie

Avatar

Als er een soortgelijke creatie als mijn avatar in de film voorkomt, ben ik er wel voor te porren. Enfin, ik hoop op veel prosthetic effects, weinig CGI en onderhuidse spanning, maar ik ben bang dat het tegen gaat vallen, ondanks een mijns inziens prima trailer.

lordhumangus

Avatar

Dit is toch gewoon een remake wat zitten ze te lullen over een prequel.
Net zoals een Franse of een Japanse film wordt omgebouwd naar Amerikaanse maatstaven, alleen in dit geval een Amerikaanse film uit de jaren 80 waarvan een overtuigende wetenschapper Kurt Russel vervangen wordt door een vrouwelijke wetenschappelijke melktandje van rond de 27 jaar oud. Kom op zeg, hoe diep kun je zinken.

Spider-fan

Avatar

NIET in de Nederlandse bios. :(

NieuwsFilm

meest populair