Villain gecast voor The Lone Ranger

Armie Hammer en Johnny Depp krijgen gezelschap...

Helena Bonham Carter, James Badge Dale, Barry Pepper en Dwight Yoakam zijn in onderhandelingen voor een rol in The Lone Ranger, de aankomende film van regisseur Gore Verbinski met Armie Hammer en Johnny Depp in de hoofdrollen.

The Lone Ranger is gebaseerd op een Amerikaanse radio- en televisieshow (foto) uit de jaren vijftig, waarin een gemaskerde Texas Ranger (Hammer) op een witte hengst het samen met zijn assistent Tonto (Depp) opneemt tegen het onrecht in het Wilde Westen.

Yoakam zou Butch Cavendish vertolken, de centrale villain in de film. Carter komt in aanmerking voor de rol van bordeeldame, terwijl Pepper de rol van Captain J. Fuller zou opnemen. Dale speelt wellicht Dan Reid, de broer van het alter ego van de Ranger, John Reid. Ruth Wilson en Tom Wilkinson krijgen naar alle verwachting ook een rol.

Het scenario wordt verzorgd door Ted Elliott en Terry Rossio. Het duo schreef eerder samen aan o.a. Shrek, de Pirates of the Caribbean-trilogie, en Martin Campbells Zorro-tweeluik The Mask of Zorro en The Legend of Zorro. De bioscooprelease van The Lone Ranger staat gepland voor december 2012.

NieuwsFilm

meest populair