Superman: Man of Steel flink uitgesteld

Is het script van David S. Goyer (The Dark Knight) niet goed genoeg?

Om de filmrechten rond de Superman strips te kunnen behouden, moet Warner Bros. snel op de proppen komen met een nieuwe film rond de man van staal. Mede hierom is Zack Snyder samen met producent Christopher Nolan al enige tijd bezig om Superman: Man of Steel eind 2012 in de bioscoop te krijgen. Dit lijkt echter niet te gaan lukken, aangezien Warner Bros. bekend heeft gemaakt dat de superheldenfilm is uitgesteld tot 14 juni 2013.

Mogelijk ligt het probleem bij het script. Scriptschrijver Kurt Johnstad, die met Snyder werkte aan 300 en ook werkt aan het script voor het toekomstige 300 vervolg, zou aangesteld zijn om het bestaande script te herschrijven. David S. Goyer heeft het eerste script afgeleverd, waar Christopher Nolans broer Jonathan Nolan al wat aanpassingen op gedaan zou hebben.

Superman / Clark Kent wordt gespeeld door Henry Cavill. De rol als love-interest Lois Lane is in handen van Amy Adams. Michael Shannon en Antje Traue mogen zich omkleden voor de rollen als de villains Zod en Faora. De aardse ouders worden gespeeld door Kevin Costner en Diane Lane en Russell Crowe speelt de rol van Jor-El, de vader van Superman en Julia Ormond zijn Kryptonische moeder.



NieuwsFilm

meest populair