Géén Ron Howard voor The Lost Symbol

Zoektocht naar nieuwe regisseur gestart.

Volgens Deadline laat regisseur Ron Howard de regie van The Lost Symbol over aan een andere regisseur. Hij zal wel aanblijven als producent bij het derde deel uit de Da Vinci Code franchise, waarin de hoofdrol als Robert Langdon is weggelegd voor Tom Hanks, die hoogstwaarschijnlijk wel terugkeert.

In The Lost Symbol wordt Langdon onder valse voorwendselen naar Washington gelokt: het epicentrum van de wereldmacht en de stad met de grootste geheimen uit de geschiedenis. Zijn goede vriend Peter Solomon, prominent lid van de vrijmetselarij en filantroop, is ontvoerd en verkeert in levensgevaar. Solomons kidnapper wil maar één ding: dat Langdon de codes van het mysterieuze genootschap ontcijfert en de legendarische macht die daardoor vrijkomt aan hem overdraagt.

Het script is geschreven door Eastern Promises-schrijver Steven Knight en Dan Brown, de schrijver van de boeken achter de eerdere kaskrakers Angels & Demons (2009) en The Da Vinci Code (2006), die wereldwijd $486 miljoen en respectievelijk $758 miljoen verdienden.



NieuwsFilm

meest populair