The Expendables 2 met Chuck Norris en John Travolta?

Ook Jean-Claude van Damme is nog steeds in beeld voor een rol.

Regisseur Simon West, de man die onlangs de teugels overnam van Sylvester Stallone, bereidt zich momenteel voor op de opnames van The Expendables 2. De film moet op 17 augustus 2012 uit gaan komen. Het wordt dus wel een keer tijd dat we eens een keer iets over de cast te horen krijgen. Het valt te verwachten dat de voornaamste castleden van het origineel, namelijk Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Terry Crews, Jet Li en wellicht Bruce Willis, terug zullen keren.

Hier kunnen we nu misschien een paar namen aan toevoegen. Het gerucht gaat namelijk dat John Travolta, Chuck Norris en Jean-Claude Van Damme een rol zullen gaan spelen in de sequel. Ook Arnold Schwarzenegger zou wederom in zijn voor een rolletje.

Het lijstje namen komt van David Varod, de CEO van de Bulgaarse filmmaatschappij Nu Boyana. Hij sprak met Novinite over enkele films die in Bulgarije opgenomen zullen gaan worden. Het gesprek ging als volgt:



Totdat Lionsgate bevestiging geeft weten we natuurlijk niets zeker. Tot die tijd kunnen we enkel hopen dat deze geruchten kloppen.

Hieronder de trailer van The Expendables (2010):



NieuwsFilm

meest populair