Comic-Con teaser voor animatieserie Tron: Uprising

Disney is ondanks de teleurstellende ontvangst van Tron: Legacy nog niet klaar met de franchise.

Hieronder vind je de Comic-Con teaser van Disney's Tron animatieserie, genaamd Tron: Uprising. Ondanks het feit dat Tron: Legacy niet het gewenste resultaat behaalde, lijkt de studio nog steeds vertrouwen te hebben in de franchise. Wellicht is animatie de sleutel tot succes.

Tron: Uprising volgt Beck, een jong programma dat de onwaarschijnlijke leider wordt van een revolutie binnen de computerwereld van The Grid. Zijn missie is om zijn thuis en zijn vrienden te bevrijden uit de klauwen van de kwaadaardige Clu en zijn hulpje General Tesler. Beck wordt getraind door Tron, de grootste krijger ooit binnen The Grid. Tron leert Beck niet enkel hoe hij moet vechten, maar zal tevens zijn mentor zijn terwijl hij uitgroeit van een jonge, impulsieve jongen tot een moedig en machtig leider. Langzaam neemt Beck de rol van Tron over en zet hij alles op alles om een einde te maken aan de tirannie van Clu en Tesler.

De stemmen worden verzorgd door onder meer Elijah Wood, Mandy Moore en Tron veteraan Bruce Boxleitner. Daft Punks muziek voor Tron: Legacy zal opnieuw worden gebruikt voor de serie. In de zomer van 2012 zal de show op de beeldbuis verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair