Algemeen

Bane op de set van The Dark Knight Rises

Naast de foto's van de villain krijgen we ook enkele behind-the-scenes video's te zien van een belangrijke actiesequentie uit de film!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey op 31.07.2011 om 16:26 in Algemeen
Eerder deze week werd aangekondigd dat de opnames van The Dark Knight Rises tot 20 augustus zullen plaatsvinden in Pittsburgh. Intussen blijft het nieuws vanop de set binnenstromen. Vandaag publiceerde entertainmentwebsite Just Jared enkele setfoto's van Bane (Tom Hardy), een van de belangrijkste villains in de film.Daarnaast sijpelden via YouTube enkele behind-the-scenes video's binnen waarin we een eerste blik krijgen op een belangrijke actiesequentie uit de film. Het lijkt erop dat die sequentie bestaat uit een explosie in de gevangenis van Gotham City, gevolgd door de ontsnapping van enkele gedetineerden.34 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Echt zo jammer dat Ledger dood is.
Gevangenis in Gotham waaruit gedetineerden ontsnappen,daar had The Joker er 1 van moeten zijn!
Scarecrow zal vast cameo hebben.

jaime91

Avatar

Vraag me overigens wel af hoe ze dat gaan doen met dat venom van Bane waardoor hij normaal gesproken in een brute brede grote gast verandert. Ik ga er namelijk niet van uit dat Bane in deze film zo een superkrachten zal gaan krijgen want dat is gewoon niet des Nolans vind ik. Maar ik laat me verrassen.

Ereptile

Avatar

B@chelor "Er blijft inderdaad veel binnenkomen; Bane vs Batman :E en de batpod!

very naais"


Het lijkt alsof je (en het is m ook wel) Joseph Gordon Levitt ziet op die foto waar Batman tegen Bane vecht en die cop wegduikt. Die cop is JGL toch?!

caspervs

Avatar

Op andere foto's kun je ook zien dat hij op een batmobiel staat die er hetzelfde uitziet als in Batman Begins voordat hij zwart is.

Frietgezicht

Avatar

Hmmm bevalt mij niet echt dat Batman wat langer is dan Bane.

Decepticon

Avatar

Ereptile "Op wikipedia staat er "JGL as John Blake, "a Gotham City beat cop" Dus niet Thomas Blake ;) Maar ik weet niet of andere bronnen dit bevestigen natuurlijk :)"
Dat las ik ook al op ComicBookMovie volgens mij, we zullen zien.

Kijk eens naar die nek van Hardy! Heb zo'n gruwelijke zin in deze film, dit wordt epic!

Darkman16

Avatar

Ik zag ergens dat hij een foto van Harvey Dent verscheurde.

jaime91

Avatar

ghossler "Ik deel je mening :) en k wist niet dat Bane ook een hoog IQ had? In de comic/cartoon d8 ik altijd dat het zo een domme bruut was die super sterk is. Net als hoe hij geportrait is in BATMAN AND ROBIN film..."

Dacht ik in eerste instantie ook en ik denk dat meer mensen dat hebben wat eigenlijk ook best erg is aangezien ze zo een bruut personage gewoon gruwelijk verkracht hebben. Thank god for TDKR want nu krijg je eindelijk te zien hoe dit personage bedoelt is althans daar ga ik wel van uit!;) Hij ziet er in ieder geval wel lekker badass uit kan niet wachten op deze film! :E

Liptonpome

Avatar

Een Batman fanaat die wat kan vertellen over Bane?

B@chelor

Avatar

Nog meer coole filmpjes met een groot gevecht tussen de gevangenen en agenten. Batman en Bane lopen er ook tussen.

bane & batman

Ereptile

Avatar

geertvdheide "Lijkt mij een random Asian dude om eerlijk te zijn. Het karakter dat Joseph Gordon Levith gaat spelen is volgens mij geen agent, maar heel iets anders."


Op wikipedia staat er "JGL as John Blake, "a Gotham City beat cop" Dus niet Thomas Blake ;) Maar ik weet niet of andere bronnen dit bevestigen natuurlijk :)

B@chelor

Avatar

geertvdheide "Lijkt mij een random Asian dude om eerlijk te zijn. Het karakter dat Joseph Gordon Levith gaat spelen is volgens mij geen agent, maar heel iets anders."


Euh...wtf is dat? Bestaat dat karakter? Ik hoop 't niet :E

Stukfruit

Avatar

Frietgezicht "Hmmm bevalt mij niet echt dat Batman wat langer is dan Bane."


Wie zegt dat de camera dit ook laat zien?

jochemb

Avatar

Bane ziet eruit als een badass mercenary

Pete_027

Avatar

Stom dat ik dat ik daar geen rekening mee heb gehouden:| Zal het voortaan in url`s posten:)

Frietgezicht

Avatar

Liptonpome "Een Batman fanaat die wat kan vertellen over Bane?"


Bane is ongelooflijk sterk maar heeft ook een onwijs hoog IQ.
Das het belangrijkste om te weten!

Steenvoorden

Avatar

Liptonpome "Een Batman fanaat die wat kan vertellen over Bane?"


Bane’s echte naam is niet bekend. Hij bracht de eerste jaren van zijn leven al door in een beruchte gevangenis daar hij zijn vaders gevangenisstraf moest voortzetten. In de gevangenis begon hij zichzelf te trainen, en las zoveel mogelijk boeken. Toen hij nog maar acht jaar oud was maakte Bane al zijn eerste slachtoffer.
Bane kroonde zichzelf uiteindelijk tot de koning van de gevangenis. Ondanks de omstandigheden waarin hij verkeerde wist hij veel te leren. De gevangenisbewakers ontdekten wat Bane aan het doen was, en dwongen hem om deel te nemen aan een experiment voor het uittesten van een drug genaamd Venom. Alle andere personen op wie dit was getest waren omgekomen door de gevolgen. Bane overleefde de behandeling wel, en het mengsel gaf hem bovenmenselijke kracht. Bane ontdekte al snel dat zijn lichaam nu afhankelijk was geworden van het Venom. Om de 12 uur moest hij een nieuwe dosis innemen via slangen die direct waren verbonden met zijn hersenen.
Jaren later ontsnapte Bane uit de gevangenis en kwam oog in oog te staan met Batman. Bane herkende in Batman de demonische vleermuis die hem al jaren achtervolgde in zijn nachtmerries. Bane putte Batman uit door veel van diens oude vijanden vrij te laten, en bevocht hem vervolgens zelf. In dit gevecht brak hij Batman’s rug en was Batman gedwongen zijn carrière lange tijd op te geven.
Batman gaf zijn positie echter door aan Jean-Paul Valley, ook bekend als Azrael, die Bane wist te verslaan.
In de jaren erop heeft Bane Batman nog meerdere malen bevochten, maar de twee werkten ook wel eens samen. Bane wist zijn verslaving aan Venom te overwinnen.

(bron = wiki) heb de comic waarin bane zijn rug brak ook thuis liggen, maar de voorgeschiedenis wist ik ook niet.

23VDV23

Avatar

Darkman16 "Ik zag ergens dat hij een foto van Harvey Dent verscheurde."


http://blogs.indiewire.com/theplaylist/archives/new_dark_knight_rises_photos_reveal_bane_doesnt_believe_in_harvey_dent/

Klopt. Hier is een klein verslag van mensen die erbij waren tijdens die draaidag. Hij verscheurt inderdaad een foto van Harvey Dent.

Ereptile

Avatar

Er waren nog meer foto's van waar deze foto's vandaan komen. En op 1 daarvan scheurt Bane een foto van Harvey Dent aan flarden!!!

23VDV23

Avatar

Bane ziet er indrukwekkend uit. Hij draagt een soort van military outfit zo te zien.

Groenereus

Avatar

Ik weet het niet hoor. Ik krijg toch een beetje een "Meh"gevoel hierbij. Het is gewoon niet hoe ik me Bane had voorgesteld. Bij de Joker in The Dark Knight zag je wel dat hij radicaal anders was maar toch nog steeds de Joker. Hierbij denk ik of maak hem een huurling zonder masker of met masker maar dan in het zwart. Ik vind het kostuum en het masker niet bij elkaar passen. Natturlijk als je Bane realistisch wil neer zetten dan zou hij een ex bokser, Chicano Gangbanger zijn die gedisqualificeert was van boksen omdat hij stereoiden gebruikte en nog steeds doet en daarom huge is.

geertvdheide

Avatar

Ereptile "Het lijkt alsof je (en het is m ook wel) Joseph Gordon Levitt ziet op die foto waar Batman tegen Bane vecht en die cop wegduikt. Die cop is JGL toch?!"

Lijkt mij een random Asian dude om eerlijk te zijn. Het karakter dat Joseph Gordon Levith gaat spelen is volgens mij geen agent, maar heel iets anders.

Verder hou ik er helemaal niet van om te speculeren of nog erger, een oordeel uit te spreken, op basis van setfoto's. Geeft totaal geen goede kijk op de uiteindelijke film. Misschien leuk voor hen die nieuwsgierig zijn, maar ik wacht wel op de film. Voor deze zit ik zeker in week 1 in de bios.

Pete_027

Avatar

Nieuwe batman foto`s:

Mod-edit: mogelijke spoilers!

Plaatje 1
Plaatje 2
Plaatje 3
Plaatje 4

Ik ga vanaf nu geen Batman nieuwsberichten meer bekijken anders is er straks helemaal geen verrassing meer in de bios:D:D:D

Asyrian

Avatar

Frietgezicht "Echt zo jammer dat Ledger dood is.
Gevangenis in Gotham waaruit gedetineerden ontsnappen,daar had The Joker er 1 van moeten zijn!
Scarecrow zal vast cameo hebben."


The Joker en Scarecrow zitten waarschijnlijk in Arkham Asylum. Niet in een gewone gevangenis.

Marielle88 "Misschien domme vraag, maar heeft dat masker nou tanden wat je ziet of zijn het soort van slangetjes?"


slangetjes in de vorm van een klauw. Dat is tenminste wat ik eruit haal.

Banned

Avatar

Ik vind z'n mond masker nogal vreemd... Maar heb wel vertrouwen in Tom Hardy! en wat die explosie betreft. Ik dacht eerst dat gebouw gaat ontploffen maar dan bleek het een steek vlammetje te zijn dat ze in de post production spectaculairder zullen maken...

B@chelor

Avatar

Ereptile "Er waren nog meer foto's van waar deze foto's vandaan komen. En op 1 daarvan scheurt Bane een foto van Harvey Dent aan flarden!!!"


Er blijft inderdaad veel binnenkomen; Bane vs Batman :E en de batpod!

very naais

Marielle88

Avatar

Misschien domme vraag, maar heeft dat masker nou tanden wat je ziet of zijn het soort van slangetjes?

divided

Avatar

Als ze zo doorgaan met het naar buiten brengen van beeldmateriaal is het plot van de film al bekend voor die in de bios komt.

ghossler

Avatar

Banned "Ik vind z'n mond masker nogal vreemd... Maar heb wel vertrouwen in Tom Hardy! "


Ik deel je mening :) en k wist niet dat Bane ook een hoog IQ had? In de comic/cartoon d8 ik altijd dat het zo een domme bruut was die super sterk is. Net als hoe hij geportrait is in BATMAN AND ROBIN film...

pringles

Avatar

Eng mannetje zeg, die Bane

Frietgezicht

Avatar

ghossler "Ik deel je mening :) en k wist niet dat Bane ook een hoog IQ had? In de comic/cartoon d8 ik altijd dat het zo een domme bruut was die super sterk is. Net als hoe hij geportrait is in BATMAN AND ROBIN film..."Ja hij is verpest in die film.
De strips zijn ook tijd terug voor mij maar wat ik herinner is dat Bane echt jarenlang vast zat vanaf kind zijnde al en hij alleen maar tijd doorbracht met lezen en trainen waardoor die erg sterk en slim werd,zijn IQ is onwijs hoog,in Batman & Robin kon die niet eens praten.

geertvdheide

Avatar

Ereptile "Op wikipedia staat er "JGL as John Blake, "a Gotham City beat cop" Dus niet Thomas Blake ;) Maar ik weet niet of andere bronnen dit bevestigen natuurlijk :)"

Ah, in de link in een reactie hierboven stond Thomas Blake dacht ik, maar dat is inmiddels aangepast of ik heb gewoon erg creatief geGoogled. Ik hoopte al dat het niet klopte in elk geval. We hebben volgens mij echt geen behoefte aan Cat-Man, lol!

lautjuhh

Avatar

Hier een filmpje op een set waar bane tegen batman aan het knokken is!heb geen idee hoe ik de nieuwsredactie moet tippen....