Algemeen

Eerste blik op Rihanna in Battleship

En ze houdt het niet bij een klein pistooltje.

door Bram de Groot op 07.08.2011 om 13:54 in Algemeen
In de teaser trailer die onlangs verscheen was ze nog niet te zien, maar hieronder zie je een eerste officiële foto van popster Rihanna in de sci-fi actiefilm Battleship van regisseur Peter Berg (The Kingdom, 2007). In de film, losjes gebaseerd op het bordspel Zeeslag, moet een internationale oorlogsvloot van vijf schepen het niet opnemen tegen een andere kleur bootjes, maar tegen een door water ingesloten armada van buitenaardse wezens. Zoals in de trailer te zien, gaat dit gepaard met voldoende munitie.

Muisklik voor een vergrotingAndere rollen in Battleship zijn voor Liam Neeson, Taylor Kitsch, Alexander Skarsgard, Brooklyn Decker en Hamish Linklater. Vanaf 25 mei in de bioscoop. Hieronder de eerdere teaser trailer.


20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

masterb

Avatar

Women with Big Guns! Me like :~

Remco

Avatar

Rihanna als actrice ? O+. Gewoon zuiver zingen kan ze al niet.......

SJRSVLDT

Avatar

Remco "Rihanna als actrice ? O+. Gewoon zuiver zingen kan ze al niet......."

Tegenwoordig is er geen noot meer vals hoor ;) Maar als actrice weet ik het ook nog niet, maarja ik heb haar ook nog nooit zien acteren..

pringles

Avatar

Volgens mij moeten jullie van filmtotaal toch eens naar een bril gaan kijken, ik zag rihanna toch zeker drie keer langskomen

daapjan

Avatar

Rihanna en Brooklyn Decker!!! Dat wordt iig een fijne film om naar te kijken :-p

movieboy

Avatar

Keep singing girl.. acting is not for you..

ffs al die musikanten tegenwoordig.. laat het acteren aan echte acteurs over.

benjamin

Avatar

Vrees ook wat voor haar acteertalent, al ziet Battleship er niet echt een film uit waar grote acteurs voor nodig zijn.

Remco

Avatar

benjamin "Vrees ook wat voor haar acteertalent, al ziet Battleship er niet echt een film uit waar grote acteurs voor nodig zijn."


Nee inderdaad doet me trouwens helemaal niks die teaser om heel eerlijk te zijn. Zit er uit als Transformers op zee of ofzo. In ieder geval niet iets waar ik naar uit kijk ofzo..........

VVega

Avatar

Doet mij denken aan de rol van Jenette Goldstein (Vasquez) in Aliens.
Een stoer manwijf.

De film heeft helaas van die simpele en dus onrealistische transformergeluidjes.

DirtyHarryCallahan

Avatar

Bah ik kan haar echt niet uitstaan! ze is niet lelijk maar man haar manier van doen vind ik vaak om te kotsen... deze film skip ik dan zowiezo...

audience

Avatar

pringles "volgens mij moeten jullie van filmtotaal toch eens naar een bril gaan kijken, ik zag rihanna toch zeker drie keer langskomen"En heb jij dat ook vermeld toen de trailer eerst te zien was? NEE, je weet alleen wie Rihanna nu is in de trailer na het zien van die foto.
Dus volgens mij mag jij ophouden met dat gelul!

Decepticon

Avatar

Waarom wordt er niet meer een normale mediaplayer gebruikt of gewoon een youtubelink??
Voor diegene bij wie deze player ook niet werkt:

Loyy

Avatar

audience "En heb jij dat ook vermeld toen de trailer eerst te zien was? NEE, je weet alleen wie Rihanna nu is in de trailer na het zien van die foto.
Dus volgens mij mag jij ophouden met dat gelul!"Wat is jou probleem??!!
Damn...

Thiver

Avatar

movieboy "ffs al die musikanten tegenwoordig.. laat het acteren aan echte acteurs over."

"Tegenwoordig"? Acterende zangers/zangeressen zijn er al sinds de geboorte van film...

Frietgezicht

Avatar

audience "En heb jij dat ook vermeld toen de trailer eerst te zien was? NEE, je weet alleen wie Rihanna nu is in de trailer na het zien van die foto.
Dus volgens mij mag jij ophouden met dat gelul!"


Dus voortaan moet iedereen bij een trailer zeggen wie die ziet erin haha,waarom zou die het toen uberhaubt gezegt moeten hebben.

Ik had haar toen ook niet gezien by the way,als er reclame op tv is zal ik weer ff checken.

on-topic: Heerlijk wijfje,denk met vervelend karakter maar boeie,en ze zal vast wel een tough girl kunnen spelen,van zich af bijten ze gewend met die ex van d'r

de1v3c1o

Avatar

Wordt zeker een vermakelijke film Smiley face

Remco

Avatar

SJRSVLDT "Tegenwoordig is er geen noot meer vals hoor ;) Maar als actrice weet ik het ook nog niet, maarja ik heb haar ook nog nooit zien acteren.."


Schitterend idd Smiley face

geertvdheide

Avatar

Mja, op één of andere manier verwacht ik ook dat ze enorm slecht zal acteren, maar da's eigenlijk nergens op gebaseerd. Bovendien zal het voor deze film niets uitmaken zoals hierboven vermeld. Dit wordt echt domme actie en niets meer. Zo wordt het ook verkocht en niemand heeft er verder illusies bij. Weet je in elk geval wat je kunt verwachten.

En dan is het gebaseerd op het bordspel Zeeslag? Met buitenaardse wezens? Pure marketing waarschijnlijk, zodat iedereen gaat denken: "Zeeslag? Dat kun je toch niet verfilmen?". Dit kan bijna niet anders dan een totale schande worden.

Frietgezicht

Avatar

geertvdheide "Mja, op één of andere manier verwacht ik ook dat ze enorm slecht zal acteren, maar da's eigenlijk nergens op gebaseerd. "


Op zich wel,als ze niet zo'n bekende zangeres was geweest had ze nooit deze rol nu gespeeld in deze film,ze heeft dat niet aan een film-carriere te danken plus dat dit haar debuut is.
Maar haar gelijk afschrijven is ook overdreven ja,en voor een simpel actie-filmpje kan ze geschikt zijn zoals je zelf al soort van aangeeft.

jantje123

Avatar

audience "En heb jij dat ook vermeld toen de trailer eerst te zien was? NEE, je weet alleen wie Rihanna nu is in de trailer na het zien van die foto.
Dus volgens mij mag jij ophouden met dat gelul!"


hahahaha

afbeelding

NieuwsFilm

meest populair