Algemeen

Ben Stiller start "The Fake Trailer Project"

Nep trailers van Tropic Thunder geven inspiratie voor minimaal 12 nieuwe "faux trailers" met grote namen.

door Bram de Groot op 11.08.2011 om 08:55 in Algemeen
De website Deadline meldt dat productiemaatschappij Red Hour Digital van Ben Stiller opvolging gaat geven aan de reeks "faux trailers" die werden toegevoegd aan de door Stiller geregisseerde komedie Tropic Thunder (2008). Voorafgaand aan de film waren nep trailers te zien van titels als Scorcher VI en Satan's Alley. Deze hebben de maatschappij de inspiratie gegeven om "The Fake Trailer Project" op te starten voor minimaal 12 nieuwe nep trailers.

De fake trailers moeten gemaakt worden door top acteurs/actrices en regisseurs uit alle genres. Namen die reeds betrokken worden, zijn Justin Theroux, Thomas Lennon en Ben Garant (schrijvers Night at the Museum) en Clueless (1995) regisseur Amy Heckerling. De filmpjes worden alleen via een nog onbekende partner online verspreid. In de herfst/winter moet elke week een nieuwe trailer verschijnen.

Hieronder de faux trailer van Satan's Alley van Trpohic Thunder met Robert Downey Jr. (als Kirk Lazarus) en Tobey Maguire.


3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Banned

Avatar

Die trailers waren idd het beste in de film. In lange tijd nooit zo gelachen met Satan's Alley met Robert Downey Jr. en onze oude Peter Parker.Maar volgens mij was deze trailer in de film toch anders. Zo stond er een aloude trailer stem op. Hopelijk posten jullie die trailer hier dan ook.

KeesjeNL

Avatar

'I've been a bad bad boy, father'

:E:E:E!

NieuwsFilm

meest populair