Donnie Yen krijgt rol aangeboden in The Expendables 2

De rol zou de acteur op het lijf geschreven zijn.

Volgens de kranten van Hong Kong werd acteur Donnie Yen terwijl hij en zijn familie op vakantie waren in Amerika uitgenodigd voor een etentje met productent Avi Lerner. Lerner zou Yen een rol aangeboden hebben in The Expendables II, het vervolg op de succesvolle film van Sylvester Stallone.

Een woordvoerder van Yen's bedrijf bevestigde dat er inderdaad een aanbod was, maar vertelde dat Yen voorlopig nog geen beslissing maakt. Er zouden namelijk een aantal verschillende projecten voor hem op de stapel liggen en hij wil nog geen keuze maken totdat hij een scenario heeft gezien. Als dat hem aanspreekt, doet hij mee, maar anders kiest Yen dus voor een ander project.

The Expendables II zou niet de eerste Hollywood-film zijn waaraan Yen meewerkt. Eerder waren dat Shanghai Knights en Blade II, waaraan hij tevens als choreograaf meewerkte. Nu is hij natuurlijk een grotere bekendheid, want hij werkte onder andere mee aan het succesvolle IP Man 1 & 2 en Bodyguards and Assassins.

De opnames van The Expendables II beginnen in oktober, dus veel tijd heeft Yen niet om zijn keuze te maken. De film zou in augustus 2012 in de bioscopen moeten draaien.



NieuwsFilm

meest populair