Terugkerende gezichten in Scary Movie 5?

Verder drie schrijvers ingehuurd voor het vijfde deel van de spoofreeks.

Het was al bekend dat Scary Movie 5 er ging komen, maar we hoorden er tot nu toe verder vrijwel niets over. Daar komt nu verandering in aangezien Dimension de schrijvers Stephen Leff, John Aboud en Michael Colton heeft ingehuurd om de sequel te gaan schrijven. Ook hoopt de studio enkele bekende gezichten terug te halen voor de film.

Bloody Disgusting bericht dat Anthony Anderson, Regina Hall en Kevin Hart zijn gevraagd om terug te keren voor het vijfde deel van de spoofreeks. Ze speelden alledrie in minstens twee Scary Movie films en Dimension hoopt met deze vertrouwde gezichten de bioscoopstoelen wederom te vullen. Het is momenteel niet bekend of Anna Faris, hoofdrolspeelster in allevier de films, terug zal keren voor deel 5. Over een regisseur is ook nog niets bekend; de laatste twee delen kwamen van David Zucker.

Scary Movie 4 stamt alweer uit 2006 en haalde destijds een respectabele 90 miljoen dollar binnen. Niet gek dus dat Scary Movie 5 één van Dimensions prioriteiten is. De nieuwe film moet in de VS op 20 april 2012 verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair