Video

Clark Kent zonder bril in Man of Steel

Zack Snyders reboot breekt wederom met de Superman-traditie.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey op 27.08.2011 om 18:32 in Video
Het personage Clark Kent (Henry Cavill) zal in de Superman-reboot Man of Steel geen bril maar contactlenzen dragen. Dat meldt Latino Review nadat op de officieuze Facebook-pagina van de film enkele nieuwe setvideo's (en -foto) zijn verschenen. Zack Snyders Man of Steel breekt ook op andere punten met de Superman-traditie. Zo draagt Cavill in zijn hoedanigheid van Superman bvb. geen rode onderbroek.

De bewuste setvideo's en -foto vind je hieronder, samen met twee video's van rondvliegende helikopters en een fragmentje uit een nieuwsuitzending van de Amerikaanse zender ABC.


De cast van Man of Steel bestaat, naast Henry Cavill, uit o.a. Russell Crowe, Kevin Costner, Diane Lane, Amy Adams, Michael Shannon, Antje Traue, Harry Lennix en Laurence Fishburne. De Amerikaanse bioscooprelease staat gepland voor 14 juni 2013.

33 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Darkman16 "Hij kijkt precies kwaad heel de tijd."


Misschien mist hij toch die rode onderbroek ;)

Moviemagic

Avatar

Superman is toch al een saai karakter. Voor mij kan het dus alleen maar meevallen. Echter vind ik dat Nolan er een gooi naar had moeten doen en vervolgens de superman wat donkerder maakt. Maar dat is allemaal wishfull thinking.

Ed Crane

Avatar

In Smallville had Kent ook geen bril, had ook niemand problemen mee. De film wordt mede gemaakt door Nolan die ook Batman opnieuw uitvond, en daar werd van te voren ook enorm op gezeken zonder dat iemand een idee had hoe het uiteindelijk juist heel goede en logische aanpassingen waren die juist allemaal heel goed werkten: gaan de mensen die zeuren nu wéér dezelfde fout maken? Wacht nou maar gewoon even op de film, dat verdient Nolan wel. En weten we nog hoe er gezeurd werd toen Wolverine bij X-Men geen geel pak en masker kreeg? Lijkt zo'n onderbroek en zo me geen probleem.

En het hoort bij het superheldengenre dat alles om de zoveel tijd weer opnieuw wordt uitgevonden en flink verandert. Zelfs de strips veranderen heel vaak heel veel dingen waar de 'nee-zeggers' enorm mee zouden zitten (Superman met lang haar, Krypton niet als buitenaardse planeet maar een toekomstige aarde, er is zelfs een Superman als Sovjet-held onder Stalin). Smallville veranderde ook constant alles.

Met Superman Returns hebben we gezien hoe een film die boven alles trouw wilde zijn aan de oorspronkelijke strips, en wat heeft dat opgeleverd? Een super saaie film.

Stukfruit

Avatar

Darkman16 "Hij kijkt precies kwaad heel de tijd."


Zou jij ook doen als je superkrachten zou hebben. Stel je voor: je gaat naar de wc, doet het deksel omhoog, gaat lekker zitten en doet je superbehoefte... zou jij blij zijn als je daarna iedere keer een nieuw toilet moet kopen omdat je superbehoefte er met teveel kracht doorheen is gegaan?

nietselam

Avatar

Misschien kan hij een piepstemmetje gebruiken zoals elmo als clark kent.

spiderm8n

Avatar

Ed Crane "In Smallville had Kent ook geen bril, had ook niemand problemen mee. De film wordt mede gemaakt door Nolan die ook Batman opnieuw uitvond, en daar werd van te voren ook enorm op gezeken zonder dat iemand een idee had hoe het uiteindelijk juist heel goede en logische aanpassingen waren die juist allemaal heel goed werkten: gaan de mensen die zeuren nu wéér dezelfde fout maken? Wacht nou maar gewoon even op de film, dat verdient Nolan wel. En weten we nog hoe er gezeurd werd toen Wolverine bij X-Men geen geel pak en masker kreeg? Lijkt zo'n onderbroek en zo me geen probleem.

En het hoort bij het superheldengenre dat alles om de zoveel tijd weer opnieuw wordt uitgevonden en flink verandert. Zelfs de strips veranderen heel vaak heel veel dingen waar de 'nee-zeggers' enorm mee zouden zitten (Superman met lang haar, Krypton niet als buitenaardse planeet maar een toekomstige aarde, er is zelfs een Superman als Sovjet-held onder Stalin). Smallville veranderde ook constant alles.

Met Superman Returns hebben we gezien hoe een film die boven alles trouw wilde zijn aan de oorspronkelijke strips, en wat heeft dat opgeleverd? Een super saaie film."


In Smallville had Kent nog geen bril omdat hij nog niet de identiteit van Superman had aangenomen !!! als de Blur maakte hij zich ( als een blur ) Supersnel uit de voeten zodat hij niet herkent kon worden !!!

Ereptile

Avatar

Als hij zo super is, waarom heeft hij dan geen kracht waarmee hij zijn gehele uiterlijk totaal veranderd? Zodat niemand, zelfs de kijker, hem niet herkent. Ik denk niet dat het verwarrend word hoor :P Nu is het altijd zo geweest van: Bril op = Kent, Bril af = S-Man :P

Havoc

Avatar

Waarom verneukt meneer Snyder de Superman legacy zo... bah!

adofmirosch

Avatar

Zonder bril lijkt die tog precies op superman?

Loyy

Avatar

Inderdaad ben dat gezeik ook een beetje zat.... dan wordt er gezegd, superman is saai superheld... superman rebooten? waarom moet dat nou... hoe kan men nou niet dat clark kent superman is, bril op en niemand ziet dat hij superman is etc etc...er is altijd wel weer gezeik over superman.... dat kunnen mensen heel goed... alsjeblieft hoor.. wacht gewoon lekker af tot de trailers en wanneer de film (of 2) uitkomt ... of als jullie toch er veel over zeiken,, volg het nieuws dan niet.. en ga dan ook niet naar de bios om het te zien....

RedDevil085

Avatar

Die onderbroek ok, maar hoe achterlijk is het idee dat Clark Kent lenzen draagt... Hij heeft die bril nooit nodig gehad, behalve als vermomming, dus dit slaat de plank helemaal mis :S

aspers

Avatar

Als dit inderdaad zo blijk te zijn (ik heb nog hoop dat dit wellicht in een flashback ofzo is) dan zou dat toch wel heel erg fout zijn. Hoe slecht de vermomming ook is.... bij 'office' Clark hoort gewoon een lullige bril! PUNT mr snyder...

MikeyMo

Avatar

Misschien kan deze superman zijn gezicht licht aanpassen ofzo

Dijkie

Avatar

Net of ie een bril nodig heb. de gast hebt super ogen dus.

jantje123

Avatar

Havoc "Waarom verneukt meneer Snyder de Superman legacy zo... bah!"


HE HAS NO GLASSES AND RED UNDERWEAR? OMG THE WHOLE MOVIE IS RUINEDDDDD..... F-U ZACKUH SNYDURRR !!!!

stelletje mierenneukers

TheFirst

Avatar

Die rode 'onderbroek' vind ik niet erg. Volgens mij las ik zelfs ergens dat Superman nu in de comics ook geen rode onderbroek meer aan heeft.

Ik vind het echter wél erg dat Clark nu gen bril meer op heeft. Dat zorgde ervoor dat als de acteur het verschil in gedrag tussen Clark en Superman niet goed acteerde, we toch (soort van) begrepen waarom de mensen hem niet herkennen als Superman.

Nu moet de acteur wel écht twee verschillende personages neer zetten, anders lijkt het nog onwaarschijnlijker dat men hem niet herkent.

dakai-world

Avatar

Ik denk dat meneer Snyder Superman heel anders gaat aanpakken, ik heb zelfs het gevoel dat Zack een universum gaat gebruiken waarin de inwoners weldegelijk weet hebben van Supermans alterego. Want wees eerlijk, als jij niet het verschil ziet tussen jouw collega met bril op en met bril af en met een plukje naar voren dan moet je wel heel erg stom zijn:P

nietselam

Avatar

Als hij maar niet de hele film boos is.

Moens

Avatar

Clark zal wel degelijk een bril dragen om zich te vermommen.

Comic-con trailer: http://www.youtube.com/watch?v=h8xH0CF1Tmo

1:53

nietselam

Avatar

En trouwens, wie trekt er nou een onderbroek over zijn broek aan, is hetzelfde als een t-shirt over je longsleeve...:P

Steve-O

Avatar

Al dat gezeik over 'geen rode onderbroek = geen Superman' en geen bril is ook niet goed (niet perse hier) etc. Ik ben vooral blij dat hij die stomme onderbroek niet meer heeft. Maakt het gelijk serieuzer. En wat de release data betreft, dan hebben ze wel heel veel tijd voor de VFX :).

Masterbrain

Avatar

filmjunky "hij kan dan beter zijn ogen laten laseren! :E
zijn ze nu al aan het filmen en pas 14 juni 2013 in de bios!
wat dat duurt!"Amy Adams Heeft per ongeluk of mischien express in een Interview
onthult dat Superman back to back wordt opgenomen ...dus als dit mocht waar zijn dan kunnen we 2 supermanfilms heel dicht op elkaar uitgebracht verwachten.

Darkman16

Avatar

Hij kijkt precies kwaad heel de tijd.

darkness

Avatar

Sowieso, waarom lenzen? De bril was toch ook alleen ter vermomming? 'Hey daar loopt superman! Ownee, ik zie vanaf hier dat deze man contactlenzen in heeft, dit kan hem dus niet zijn..'

ferryb86

Avatar

Misschien heeft de superman dan een bril op??

jostru

Avatar

En natuurlijk gaat nu zeker niiiiiieeeeemand hem herkennen.

Michael EL

Avatar

Dit is wel heel erg jammer ...
C.K. hoort gewoon een bril op je hebben en geen lenzen ...

benjamin

Avatar

Nu gaat hij het wel moeilijker maken zijn identiteit te onthullen, want een bril geeft je toch een ander uitzicht. Met het weglaten van de rode onderbroek ben ik ergens wel blij want dat gaf anders wel een vreemd gezicht. Maar laten we eerst gewoon zien wat voor verhaal ze bedacht hebben, als dat goed is mogen ze echt wel wat details aanpassen.

nietselam

Avatar

Het kan me verder weinig schelen maar in het eerste plaatje ziet hij er uit als superman met een blouse, ben nog steeds van mening dat het voor hem mogelijk moet zijn om zijn eigen haargroei te versnellen en zodoende met halflang haar en iets van stoppels of baardje(en bril) voor de dag te komen, zou het toch wat overtuigender maken. en anders kan clark kent misschien de wereld er van overtuigen dat hij de eerste is die superman is tegengekomen en dat hij als buitenaardse zijn gelijkenis heeft overgenomen, ach ja verzin ook maar wat, heb er best vertrouwen in dat het een vermakelijke film word.

Stukfruit

Avatar

Misschien gebruikt hij wel een reality distortion filter. Wie weet!

dakaap

Avatar

Hoezo breekt Zack Snyder met de traditie van de rode onderbroek? DC Comics heeft onlangs aangekondigd Superman te vernieuwen en dat hij geen rode onderbroek meer heeft! De film past zich dus aan bij de actuele comics van superman.

nietselam

Avatar

DE oplossing: om de mensen die zijn onderbroek missen en om zijn identiteit beter te verbergen, 2 gaten maken in die onderbroek en op zn hoofd doen als masker.

filmjunky

Avatar

Hij kan dan beter zijn ogen laten laseren! :E
zijn ze nu al aan het filmen en pas 14 juni 2013 in de bios!
wat dat duurt!

nieuwslaatste nieuws