Schwarzenegger in beeld voor hoofdrol actiethriller Captive

Arnie knutselt rustig verder aan zijn comeback in filmland.

Arnold Schwarzeneggers comeback lijkt eindelijk vormen aan te nemen. Het kwam in eerste instantie wat moeilijk op gang door 'familieproblemen', maar zijn naam duikt de laatste tijd weer veelvuldig op in het land der films. Zo hengelde hij reeds de hoofdrol binnen in The Last Stand en werd hij ook al bevestigd voor The Expendables 2. Daarnaast wordt Arnie nog steeds gezien als een serieuze optie voor Terminator 5.

Nu kunnen we wederom een film op zijn potentiële lijstje bijschrijven, namelijk de actiethriller Captive. Het scenario komt van Benjamin van der Veen en Kario Salem, die dit baseerden op een verhaal van Nicolai Fuglsig. Laatstgenoemde overwoog een tijdje om plaats te nemen in de regiestoel, maar besloot uiteindelijk om enkel als producent op te treden. Er wordt op dit moment dus nog gezocht naar een regisseur.

Mocht Arnie het doen, dan speelt hij een Amerikaanse vastgoedmagnaat die in Brazilië woont. Hij wordt ontvoerd en pas vrijgelaten als er flink wordt betaald. Hij probeert te ontsnappen uit de gepantserde gevangenis in Sao Paolo, terwijl een gespecialeerde detective ook naar hem op zoek is.

Er staan ons de komende tijd dus weer heel wat mooie Schwarzenegger momenten te wachten...

NieuwsFilm

meest populair