Slotscène The Dark Knight Rises volledig in VFX

Alweer een nieuw gerucht over Nolans laatste Batman-film.

Een zekere Frederick Roche, volgens IMDb een professionele geluidsman en assistent-geluidstechnicus, heeft via Twitter een nieuw gerucht over The Dark Knight Rises de wereld ingestuurd. De man, die officieel niet betrokken is bij de productie van de film maar mogelijk connecties heeft, twitterde het volgende:

"#thedarkknightrises technical info: The ending sequence is soo secret that only 5 (Includ Nolan) know it and will be done completely in vfx."

Als het gerucht klopt, dan betekent dat wellicht dat zelfs de cast nog niet op de hoogte is van hoe The Dark Knight Rises zal eindigen. VFX hoeft overigens niet noodzakelijk te betekenen dat de slotscène enkel uit CGI zal bestaan. Ook animatronics en modellen vallen onder VFX.

The Dark Knight Rises[/i] moet vanaf 19 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen draaien. De belangrijkste rollen in de film zijn weggelegd voor Christian Bale (Bruce Wayne / Batman), Anne Hathaway (Selina Kyle / Catwoman), Gary Oldman (Jim Gordon), Tom Hardy (Bane), Joseph Gordon-Levitt (John Blake), Michael Caine (Alfred) en Morgan Freeman (Lucius Fox).



NieuwsFilm

meest populair