Karl Urban terug als Vaako in Riddick 3

Regisseur David Twohy en Vin Diesel doen er alles aan om de fans tegemoet te komen.

Acteur Karl Urban lijkt een passie te hebben voor sciencefiction- en fantasiefilms. De beste man zegt ja tegen zo'n beetje alles dat binnen deze twee genres valt, zoals Doom, Star Trek, Priest en het aankomende Dredd. Een ander voorbeeld is The Chronicles of Riddick en Urban heeft inmiddels ook alweer toegezegd om terug te keren voor de geplande Riddick sequel.

Volgens Bloody Disgusting heeft de acteur getekend voor The Chronicles of Riddick: Dead Man Stalking. Hij keert terug in de rol van Vaako. David Twohy's film, waarvoor tevens hoofdrolspeler Vin Diesel zal terugkeren, heeft een veel kleiner budget dan The Chronicles of Riddick en belooft meer op één lijn te liggen met Pitch Black.

Verraden door zijn eigen soort en voor dood achtergelaten op een verlaten planeet, probeert Riddick te overleven tegen vijandige aliens. Hij wordt machtiger en gevaarlijker dan hij ooit geweest is. Snel hebben premiejagers het op Riddick voorzien, maar deze stuiten jammerlijk op zijn hongerige zoektocht naar wraak. Nu hij zijn vijanden precies heeft waar hij wil, neemt Riddick de ultieme wraak voordat hij terugkeert naar de planeet Furya die hij moet redden van vernietiging.

Er is nog geen releasedatum voor Riddick 3 bekend.



NieuwsFilm

meest populair