Video

Trailer New Kids Nitro!

De mannen uit Maaskantje gaan weer helemaal los, kut!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot op 07.10.2011 om 23:07 in Video
Na de teaser poster eerder deze week kun je hieronder kijken naar de eerste trailer van New Kids Nitro. Uiteraard is dit de opvolger van het succesvolle New Kids Turbo van vorig jaar. De film wordt wederom geregisseerd door Steffen Haars en Flip van der Kuil en de hoofdrollen zijn voor dezelfde Steffen Haars en Flip van der Kuil en Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen.

In Nitro zijn de hangjongeren Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie en Barrie de gangmakers binnen en buiten de Brabantse plaats Maaskantje. De liefde voor hun dorp loopt dit keer wederom uit de hand als ze ruzie krijgen met het dorp Schijndel. Geheel in de stijl van de New Kids barst er een gevecht los tussen de inwoners.

Klik op onderstaande afbeelding om de trailer te bekijkenOf kijk hier:42 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

movieplanet124

Avatar

Wat slecht ik heb die hele New kids niks aan gevonden ga Flodder kijken of moordwijven of Sint Lift of zo dan hebje nog iets van een leuke Film maar tja je moet er van houden he maar mijn mening ik vindt het niet zo goed ik heb wel deel 1 gekeken dan vindt ik Filmpje van paul de leeuw wel ietsjes beter dan dit maar ook weer niet heel veel beter of zo hoor maar iedergeval voor de mensen die dit wel geweldig vinden heel veel plezier met Nitro

Ereptile

Avatar

Lol ook zombies in deze film :P Verder...mjah ik heb niets met New Kids...leuk voor de mensen die het wel interesseert. Enige waar ik tegenop zie is dat ik tegen die tijd weer KHUT! etc...hoor in de bus :P

George19

Avatar

Wordt weer lachen natuurlijk, geen origineel verhaal maar wat verwacht je anders. En het maakt ook niet uit bij dit soort films.

En nu worden de Friezen in de zeik gezet, volgende keer (als die er komt) zijn de Limburgers natuurlijk de lul.

Toelietoesh

Avatar

Jemig, de eerste wou ik nog wel een keer kijken, maar dit lijkt qua grappen op een regelrechte kopie van de eerste.

Havoc

Avatar

Toelietoesh "Jemig, de eerste wou ik nog wel een keer kijken, maar dit lijkt qua grappen op een regelrechte kopie van de eerste."


goh. Net zoals de eerste de grappen uit de serie kopieerde. Goh.

Toelietoesh

Avatar

Havoc "goh. Net zoals de eerste de grappen uit de serie kopieerde. Goh."


Ja dat is ook zo, maar het valt me gewoon op dat ze zelfs niet de moeite hebben genomen om de 2 trailers van de films een beetje van elkaar te laten verschillen.

PKP

Avatar

Ik kan wel tof roepen dat het allemaal nep is en herhalend is. Maar ik ga er toch wel heen, met zoveel mogelijk vrienden en van te voren bier drinken.

Je kan zeggen wat je wil, maar dan is het gewoon een leuke film.

Dijkie

Avatar

Je houd er van of je haat het er is niet echt een middeweg. Ik ken er wel om lachen ga hem wel kijkeSmiley face

Paranoid

Avatar

Niet te geloven dat het misbaksel een vervolg krijgt...

Frietgezicht

Avatar

movieplanet124 "Wat slecht ik heb die hele New kids niks aan gevonden ga Flodder kijken of moordwijven of Sint Lift of zo dan hebje nog iets van een leuke Film maar tja je moet er van houden he maar mijn mening ik vindt het niet zo goed ik heb wel deel 1 gekeken dan vindt ik Filmpje van paul de leeuw wel ietsjes beter dan dit maar ook weer niet heel veel beter of zo hoor maar iedergeval voor de mensen die dit wel geweldig vinden heel veel plezier met Nitro"


Een spelfoutje kan maar dit is wel heel erg!
Is er een tolk aanwezig?
OT: Leuk!!! Beter dan al die comedy's met allochtonen in de hoofdrol die ze tegenwoordig maken!
Dronken met vrienden kijken! :D

PKP

Avatar

Paranoid "Niet te geloven dat het misbaksel een vervolg krijgt..."

Ja, raar he, gezien het succes. Zou je niet verwachten.

THEDARKNIGHTDX2

Avatar

Lol gewoon dezelfde grappen als de eerste. Die aanrijdingen beginnen echt oud te worden :(

SJRSVLDT

Avatar

Ik heb zo het idee dat de film puur minder gaat opbrengen dan het eerste deel, maar zeker weten nog genoeg. De 'hype' is wel een beetje weg nu. Misschien dat als de promotie-machine weer gaat draaien dat ik het helemaal mis heb.. De tijd die tussen deel 1 en deel 2 zat is wel 'perfect'

thefanwithnoname

Avatar

OFF-TOPIC: John Barry van de muziek van James Bond is dood:'(

EDIT: Ik zie net dat ie al maanden dood is. Dat nieuws heb ik ff gemist:?

Banned

Avatar

Dit is gewoon hetzelfde als deel 1. Bij die sperma mop heb ik het al gehad bij de trailer.

Radi

Avatar

@George19; Schijndel ligt niet bepaald in Friesland. Het ligt vlakbij Boxtel, wat onder Den Bosch ligt, waar Maaskantje bij hoort!
Dus het blijven Brabo's tegen Brabo's!!!
Effe googlen en je weet het!

ilmostro

Avatar

Ik vind ersoonlijk de film's ook niet veel, de sketches vind ik wel leuk, maar een hele film te veel van het goede.

Wel leuk om bekende stukken te zien, ze hebben namelijk een groot deel van de film opgenomen hier in de buurt, in Zeeland

FilmMaster

Avatar

Toevallig eergister voor 't eerst deel 1 gekeken thuis,gewoon omdat het schijnbaar zo'n enorm succes was in de bios.

Het was alles wat ik ervan verwacht heb:lomp,ruig,tuig,grof geweld,bloed,slecht nederlands :P enz....

Eind conclusie is: KUT!

Deze film schijnt er blijkbaar nog een schepje boven op te doen,en daarna komt waarschijnlijk had laatste deel waarvan ik denk dat de titel zal zijn 'New Kids: Extreme'

Ik heb na deel 1 wel genoeg gezien,fijn dat het filmfonds zo goed met ONS geld om gaat.

B@chelor

Avatar

Sorry...maar ik moest toch een paar keer lachen! Ik ben het met de meeste eens; dat de korte sketches leuk zijn; maar een film van 1,5 uur. Net als Bean en Southpark; een volledige film is net iets teveel van het goede. Het verliest zijn flair zeg maar.

LuCos

Avatar

Goed... ik ben absoluut geen fan van New Kids, snap ook niet dat ze het nog steeds zo lang volhouden. (niet dat ik ze het niet gun, want het is natuurlijk een geweldige kans en avontuur en ding om te kunnen doen)
Maar wat vind ikhet toch zonde dat er ZO veel geld in (lijkt) te zitten, en er zoiets uit komt! Probeer dan iets zoals Shaun of the Dead (geen remake) te maken of iets gelikter met wat steviger verhaal.

Aston

Avatar

Ik vond deel 1 echt totaal niet boeiend en deze trailer ziet er ook niet interessant uit maar er zit in ieder geval wel een hoop aktie in.

George19

Avatar

Radi "@George19; Schijndel ligt niet bepaald in Friesland. Het ligt vlakbij Boxtel, wat onder Den Bosch ligt, waar Maaskantje bij hoort!
Dus het blijven Brabo's tegen Brabo's!!!
Effe googlen en je weet het!"


Ik dacht dat ergens halverwege het woord friesland 2x viel en dat ze daar dan naartoe gingen omdat die gast zegt dat ze hun nodig hebben in friesland, maar kan aan mij liggen. Anders is het inderdaad Brabo's tegen Brabo's!

sephiroth1986

Avatar

Waar ik deel 1 nog af en toe te pruimen vond vanwege de komische cameo's van bekende/semi-bekende Nederlanders (Hans Teeuwen bijvoorbeeld) zie ik hier in de trailer tot nu toe alleen nog maar de originele hoofdrolspelers.

En dat zijn nou net degene die iedere keer in herhaling vallen. En dat is nou net hetgeen wat ik na de zoveelste keer NIET grappig vind.

En ja, het werkt aanstekelijk. En ook dit wordt vast weer een grandioos succes. En de weken erna zal weer iedereen het stoere taalgebruik willen imiteren. Ja ja, We gaan het weer allemaal meemaken.

Ach, ik zal de film met een biertje en wat vrienden (zoals ze altijd zeggen) best wel kunnen afkijken.

Moviemagic

Avatar

Als het eerste deel een succes is gaan de euro-tekens in de ogen staan en is een vervolg onvermijdelijk. Veelal dezelfde humor, weinig tot geen orginaliteit want men wil fast-cash.

Voor de fans zou ik zeggen veel plezier ermee, maar ik sla het over net als deel 1.

wallace

Avatar

Zo dit wordt echt slecht man. Deel 1 vond ik al min, maar het wordt steeds minder. Kom op zeg, waar is de gare humor gebleven. Dat was het leuke van de tv-serie. Nu zie ik alleen maar actie,knallen en andere slechte dingen.

CineMan

Avatar

Ben benieuwd de trailer van Turbo vond ik wel grappig (en ik heb hem nog steeds niet gekeken) maar deze trailer vind ik eigelijk niet zo vet als die van turbo

benjamin

Avatar

Heb nooit begrepen wat er grappig is aan de New Kids.

Blockbuster

Avatar

Ziet er leuk en spectaculair uit maar zeer inspiratieloos: ze hebben gewoon een hoop ideeen uit hun eigen Comedy Central filmpjes verder uitgewerkt (zombie's, frikandel, die naakte vent).

jaime91

Avatar

Aan de trailer te zien gaat deze film niet zo heel anders worden dan deel 1, maar wat wil je dit zijn gewoon de New Kids. Daar hoeven ze wat mij betreft niet zo gek veel aan te veranderen, als je deze film gaat kijken weet je gewoon wat je kan verwachten en dat krijg je dan ook. Simpel. Al blijf ik er wel bij dat ik de New Kids liever zie met die korte filmpjes ipv een lange bioscoopfilm. Vandaar dat ik er geen bioscoop bezoekje aan zal wagen en hem (misschien) ga aanschaffen als ie op dvd is.

movieplanet124 "Wat slecht ik heb die hele New kids niks aan gevonden ga Flodder kijken of moordwijven of Sint Lift of zo dan hebje nog iets van een leuke Film maar tja je moet er van houden he maar mijn mening ik vindt het niet zo goed ik heb wel deel 1 gekeken dan vindt ik Filmpje van paul de leeuw wel ietsjes beter dan dit maar ook weer niet heel veel beter of zo hoor maar iedergeval voor de mensen die dit wel geweldig vinden heel veel plezier met Nitro"

:-S Nogmaals leer eens typen man en plaats een normale comment MET leestekens! :N

adofmirosch

Avatar

jaime91 "


:-S Nogmaals leer eens typen man en plaats een normale comment MET leestekens! :N"hee kalm aan man.
we zijn niet allenmaal typ wonderen.
je ziet toch wat er staat??


verder vind ik het weer als deel 1 lekker overdreven humor.

Golden Ghost

Avatar

George19 "Ik dacht dat ergens halverwege het woord friesland 2x viel en dat ze daar dan naartoe gingen omdat die gast zegt dat ze hun nodig hebben in friesland, maar kan aan mij liggen. Anders is het inderdaad Brabo's tegen Brabo's!"

Het begint met Maaskantje vs Schijndel met "rellen" tussen de twee harde kernen van de plaatselijke voetbalverenigingen maar daarna gaan ze op verzoek van de politie zombies knallen in Friesland. Althans dat haal ik uit de trailer.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Prachtig, lekker hersenloos vermaak om lekker bij te lachen. verstand op nul en gaan kijken hahahaha.

George19

Avatar

Golden Ghost "Het begint met Maaskantje vs Schijndel met "rellen" tussen de twee harde kernen van de plaatselijke voetbalverenigingen maar daarna gaan ze op verzoek van de politie zombies knallen in Friesland. Althans dat haal ik uit de trailer."


klopt, mijn fout!

Silver

Avatar

En toch zijn er meer dan een miljoen mensen naar deel een geweest. Dat zou je gelukkig niet zeggen uit bovenstaande reacties. Of gaan er een heleboel mensen stiekem toch? Of zijn er misschien tweehonderdvijftigduizend mensen vier keer gegaan?

Frietgezicht

Avatar

adofmirosch "hee kalm aan man.
we zijn niet allenmaal typ wonderen.
je ziet toch wat er staat??


verder vind ik het weer als deel 1 lekker overdreven humor."


Doe normaal joh, 100 woorden in 1 zin?? Spelfout is prima maar dacht dat filmtotaal regels had! Maar daar letten ze niet op? Ok prifa! Ik vindt dit nu al goete vilm!!

lautjuhh

Avatar

Paranoid "Niet te geloven dat het misbaksel een vervolg krijgt..."


jij komt uit schijndel zeker?

MertK

Avatar

George19 "geen origineel verhaal maar wat verwacht je anders. En het maakt ook niet uit bij dit soort films."


Dat komt gewoon waarschijnlijk doordat de fans echt de karakters snappen en kennen. Als je goede karakters hebt geschreven, en je zet ze samen in één kamer... dan schrijft het verhaal zichzelf. Dus ja, wordt lachen.

Normaal vind ik New Kids gebeuren erg Meh, toen werd ik geforceerd om Turbo te kijken. Lachen deed ik zeker, alleen zal ik het NOOIT met mijn familie kijken, DAT zou een horror zijn. Alleen de vraag is, hoe gaan ze dit in het vervolg toppen..... Nou dat is al duidelijk; Meer gekte, meer explosies (Lijkt Amerika wel), met vieze grappen en uiteraard,... ZOMBIES!

Jah, we gaan lachen.

stuntmanMike

Avatar

Geweldig! Zalig 'over the top-filmpie'! Moet wel worden bekeken met veel bier ;)

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Doe normaal joh, 100 woorden in 1 zin?? Spelfout is prima maar dacht dat filmtotaal regels had! Maar daar letten ze niet op? Ok prifa! Ik vindt dit nu al goete vilm!!"

Precies wat ik bedoel.:Y

Elysia

Avatar

Hahah ja leuk :P lol

filmjunky

Avatar

:W heerlijk heb er zin een flinke bak bier een grote zak wiet verstand op nul en knallen! heerlijk :W

nieuwslaatste nieuws

meest populair