Zorro reboot gaat terug naar het begin

De plannen voor een film in de toekomst, Zorro Reborn genaamd, bestaan blijkbaar niet meer.

Na twee films lijkt het erop dat Antonio Banderas zijn masker, cape en hoed mag gaan opbergen. Sony heeft de scenaristen Matthew Federman en Stephen Scaia aangesteld om het script te gaan verzorgen van een Zorro reboot gebaseerd op een boek uit 2005 van Isabel Allende. Het verhaal volgt een jonge man die is opgroeit in California en vervolgens verhuist naar Spanje, waar hij de befaamde gemaskerde bandiet Zorro wordt. Het boek en de film gaan dus terug naar de oorsprong van het personage. De eerdere plannen voor een film over Zorro in de toekomst, Zorro Reborn genaamd, zijn schijnbaar dus aan de kant gezet.

Federman en Scaia schreven hiervoor de tv-series Jericho, Warehouse 13, Human Target en zijn momenteel bezig met de nieuwe Charlie’s Angels show. Allende’s boek, wat gaat onder de naam Zorro, werd geprezen omdat het lekker wegleest en een frisse kijk biedt op het personage Zorro.

Het iconische personage werd in 1998 en in 2005 gespeeld door Banderas onder leiding van regisseur Martin Campbell. In zowel The Mask of Zorro als The Legend of Zorro werd de vrouwelijke hoofdrol ingevuld door Catherine Zeta-Jones.



NieuwsFilm

meest populair