Poster Star Wars: Episode I The Phantom Menace 3D

De meest bekritiseerde Star Wars film vanaf februari terug in de 3D bioscoop.

Lucasfilm heeft de filmposter vrijgegeven van de 3D rerelease van Star Wars: Episode I The Phantom Menace, die in februari 2012 in de bioscoop verschijnt. Van de sci-fi film van George Lucas schiet waarschijnlijk volgende week de trailer online, aangezien deze te zien is voorafgaand aan de film The Three Musketeers 3D. Deze avonturenfilm gaat volgende week in de States in première. Niet dat we online heel veel nieuws gaan zien, zonder 3D bril...

In Nederland draait de 3D versie van Star Wars: Episode I vanaf 9 februari 2012 in de bioscoop.

Muisklik voor een vergroting



The Phantom Menace is uiteraard het eerste deel van de bekritiseerde prequel trilogie. De film werd gemaakt voor zo'n $115 miljoen en leverde wereldwijd zo'n $924 miljoen op, waarmee het op de 17e plaats staat van de wereldwijde box office aller tijden.

In The Phantom Menace ontstaat een handelsdispuut tussen de handelsfederatie en de planeet Naboo. Jedimeester Qui-Gon Jinn en zijn leerling Obi-Wan Kenobi worden erop uitgestuurd als onderhandelaars. Ter plekke blijkt de blokkade van oorlogsschepen van de federatie slechts dekmantel voor een op handen zijnde invasie.



NieuwsFilm

meest populair