Eindelijk hoofdrolspeler voor The Man of U.N.C.L.E. in beeld

Niet George Clooney, Johnny Depp of Matt Damon, maar Bradley Cooper speelt de hoofdrol in Steven Soderbergh nieuwe film.

Eerder lieten grootheden George Clooney, Matt Damon en Johnny Depp weten dat ze geen interesse in de rol hebben. Nu lijkt Steven Soderbergh (Traffic, 2000) dan toch een grote naam te hebben gevonden om een van de twee hoofdrollen te gaan spelen in zijn verfilming van The Man From U.N.C.L.E.. Bradley Cooper staat volgens Variety op het punt om te tekenen voor de klus.

Cooper is voornamelijk bekend van de twee The Hangover films en speelde onlangs nog naast Robert De Niro in Limitless. Cooper past hiermee niet bepaald in het eerder genoemde rijtje acteurs. Hij is echter wel een groeiende naam in Hollywood. Komende periode is hij namelijk te zien in de thriller The Words (2012), Alex Proyas’ Paradise Lost (2012), Derek Cianfrance’s The Place Beyond the Pines (2013) en David O. Russell’s The Silver Linings Playbook (2013).

The Man From U.N.C.L.E. is gebaseerd op een tv-serie uit de jaren '60 en gaat over een Amerikaanse en Russische spion die beide werkten voor een bureau getiteld United Network Command for Law and Enforcement. Cooper moet de rol gaan spelen van Amerikaanse spion Napoleon Solo. Voor de rol van de Rus Illya Kuryakin worden namen als Joseph Gordon-Levitt, Ryan Gosling en Alexander Skarsgard in het geruchtencircuit genoemd.



NieuwsFilm

meest populair