Tom Cruise stunt op de Burj Khalifa voor Mission: Impossible IV (video)

De rillingen lopen je over de rug! Tom Cruise die zijn stunts zelf uitvoert op het hoogste gebouw van de wereld in Dubai.

Op Yahoo! Movies is een korte docu verschenen met beelden van achter de schermen bij de opnames van Mission: Impossible - Ghost Protocol. Er kan gekeken worden naar de stunts die Tom Cruise zelf uitvoerde tijdens de opnames in en buiten de Burj Khalifa, het hoogste gebouw van de wereld die staat in Dubai.

Aan het einde van de docu wordt ons medegedeeld dat er zeer spoedig een nieuwe trailer verschijnt. Vanaf 21 december 2011 in de Nederlandse bioscoop.


In de actiefilm van Brad Bird (The Incredibles, 2005) worden Ethan Hunt (Cruise) en zijn team verantwoordelijk gehouden voor een fatale explosie in het Kremlin, waar zij bezig waren met een geheime missie. Hunt is overtuigd van hun onschuld en doet er alles aan om dit te bewijzen. Hij opgejaagd wordt door een ambitieuze agent (Jeremy Renner) die Hunt heeft opgeleid. Naast Cruise en Renner zien we ook Maggie Q Simon Pegg, Ving Rhames en Jonathan Rhys Meyers.

NieuwsFilm

meest populair