Intrigerende teaser voor horror Grim Night

Een opmerkelijke marketingtechniek gezien het feit dat de opnames voor de film nog moeten beginnen.

Universal heeft de strijd gewonnen om de rechten van Grim Night, een scenario van nieuwkomers Brandon Bestenheider en Allen Bey. De horror thriller gaat over een jaarlijkse dag dat iedereen ter wereld zich opsluit om niet getroffen te worden door de gewelddadige aanvallen van wezens genaamd Grims. Bestenheider, Bey en de producenten Bryan Bertino (The Strangers) en Adrienne Brittle hebben gekozen voor een ongewone strategie om de interesse te wekken van de filmindustrie. Ze brachten namelijk onderstaande trailer uit om een idee te scheppen van hoe de film er uit moet komen te zien.

Universal vergaarde de rechten vlak nadat Paramount het succesvolle Paranormal Activity 3 uitbracht. Bestenheider, Bey, Bertino en Brittle hebben bewust tot na de release van deze horror sequel gewacht in de hoop dat de box-office ervoor zou zorgen dat studio's nog meer interesse krijgen voor het horrorgenre. De uiteindelijk deal met Universal ging gepaard met een bedrag van rond de miljoen dollar.

Elk jaar op 'Grim Night' vermoorden de Grims overal in de wereld duizenden mensen. De film richt zich op één Amerikaans gezin dat belaagd wordt door de monsters en probeert in leven te blijven.



NieuwsFilm

meest populair