Video

Trailer The Iron Lady

Meryl Streep als de keiharde Margaret Thatcher, die de gevestigde orde er flink van langs geeft.

door Bram de Groot op 15.11.2011 om 08:47 in Video
Er is een tweede trailer verschenen van The Iron Lady, de nieuwe film van Phyllida Lloyd (Mamma Mia!, 2008).
De titelrol wordt vervuld door Meryl Streep. In de biopic speelt ze de bekende Britse oud-politica Margaret Thatcher, die in de jaren 70 en 80 de obstakels van een door mannen gedomineerde politieke wereld overwint en wordt gehoord door het volk. Ze groeit uiteindelijk uit tot de eerste (en tot op heden enige) vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk. De film gaat voornamelijk over macht en de prijs die daarvoor betaald moet worden. "The Iron Lady" was een vaak gehoorde bijnaam van Thatcher.

Andere rollen zijn voor Jim Broadbent, Alexandra Roach, Anthony Head en Olivia Colman.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

esteban

Avatar

Benieuwd of La Streep nogmaals een Oscar op haar schouw mag zetten, ze speelt de ene fantastische rol na de andere. 'n Echte kameleon. Ook nu weer heeft ze een heel andere lichaamstaal, uitdrukking en stemtimbre. Je moet het maar doen.

Rafiki

Avatar

Ik vind het niet zo'n geweldige trailer eigenlijk.

hollywoodking

Avatar

Ik hou niet van acteurs/filmmakers die elke film maken of erin spelen alleen om een oscar te kunnen winnen (in dit geval M.Streep).

esteban

Avatar

Nonsens. Streep kiest haar rollen zorgvuldig uit en deinst niet terug om zich tussendoor goed te amuseren in het luchtige werk. 't Is sowieso een vreemde stelling, alsof iemand rollen kiest enkel en alleen om telkens opnieuw de oscars achterna te jagen.

hollywoodking

Avatar

Nonsnes. Natuurlijk doen ze dat.

Toky

Avatar

hollywoodking "Nonsnes. Natuurlijk doen ze dat."


alsof ze de oscar achterna ging in Mamma Mia :P Meryl streep is gewoon een zeer goede actrice, een die bijna ieder regisseur in zijn film wil hebben

NieuwsFilm

meest populair