Opnames The Dark Knight Rises afgerond

En daarnaast is een mogelijke beschrijving van de IMAX-scènes uitgelekt.

Het continue lekken van informatie vanaf de set van The Dark Knight Rises kom helaas nu ten einde. Acteur Joseph Gordon-Levitt maakte via zijn Tumblr-account bekend dat de opnames gisteren definitief afgerond werden. Dit deed hij met een wel heel kort bericht: Picture Wrap: #TDKR.

Dat de proloog van de film te zien zal zijn vóór de IMAX-versie van Mission: Impossible – Ghost Protocol is nu ook definitief. Die film is vanaf 21 december in de Nederlandse bioscopen te zien. In Amerika is dat vanaf 16 december het geval, dus het is goed mogelijk dat de proloog vóór dat hij in Nederland in de bioscoop te zien is al uitlekt.

Nu er dus geen setfoto’s meer zullen uitlekken is het nog dik een half jaar wachten op de film die dus vanaf nu in het post-productie stadium verkeert. Dat betekent dus ook dat we als het meezit overladen zullen worden met officiële foto’s, clips, teasers en nog veel meer.

Er is overigens ook nog een omschrijving uitgelekt van de proloog. Ondanks dat er geen bevestiging is van de realiteit van deze omschrijving – en veel fans eraan twijfelen – is het natuurlijk wel interessant om te lezen.

The Dark Knight Rises draait vanaf 25 juli 2012 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair