Michael Bay gaat overstag en regisseert Transformers IV

Na Pain and Gain gaat Bay aan de slag met deel 4 en mogelijk zelfs deel 5.

Regisseur Michael Bay heeft zijn belofte gebroken dat hij de Transformers franchise vaarwel zou zeggen na het afgelopen zomer verschenen derde deel Transformers: Dark of the Moon. Volgens Vulture is Bay bezweken onder de druk van buitenaf en is hij in afrondende onderhandeling met Paramount Pictures. De veelbesproken regisseur stapt dus wederom achter de camera om een vierde Transformers op te nemen.

De eerdere geruchten dat deel 4 en 5 back-to-back opgenomen zouden moeten worden, zijn nog niet bevestigd maar het heeft er alle schijn van dat deze trend gevolgd wordt. Ook is er niets duidelijk over de terugkeer van hoofdrolspeler Shia LaBeouf, die volgens eerdere berichten klaar was met de films.

Bay gaat eerst aan de slag met de low budget misdaadfilm Pain and Gain, waarin de hoofdrollen mogelijk voor Dwayne Johnson en Mark Wahlberg zijn. De opnames vinden volgend voorjaar plaats, waardoor Bay zijn pijlen waarschijnlijk vanaf eind 2012 op Transformers 4 (& 5) kan richten. Een release in de zomer van 2014 lijkt voor de hand liggend.



NieuwsFilm

meest populair