Algemeen

New Kids Nitro ook in het Duits te zien

Niemand fickt mit Maaskantje, zelfs Duitssprekende Friese zombies niet.

door Jim Pedd op 23.12.2011 om 17:09 in Algemeen
New Kids Nitro doet het niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland goed. Op eigen bodem trok de film ondertussen al zo'n 300.000 mensen naar de bioscoop, en bij onze Zuiderburen is de film zo succesvol dat hij vanaf deze week in nog meer Belgische bioscopen draait. In het nieuwe jaar komt daar ook Duitsland bij, want vanaf 5 januari is de film nagesynchroniseerd bij onze Oosterburen te zien.

De Duitse versie van New Kids Nitro werd wederom door de New Kids zelf (Steffen Haars, Flip van der Kuil, Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen) ingesproken. Daarnaast heeft Corrie Konings, die de titelsong Hoeren neuken nooit meer werken zong, hem ook in het Duits ingezongen: Huren Bumsen Nie Mehr Schuften.

In de tweede film rondom de asociale hangjongeren uit het Brabantse Maaskantje laait de strijd met het nabijgelegen dorpje Schijndel als nooit tevoren op. Als Friesland vervolgens getroffen wordt door een zombieplaag, moeten beide dorpjes hun krachten bundelen om te voorkomen dat de Friese zombies Brabant overnemen

Voorganger New Kids Turbo draaide ook al bij onze Oosterburen.Toen zagen zo'n 500.000 Duitsers de film in de bioscoop.

Mocht je de film nog willen zien in de bioscoop, dan is hier de FilmTotaal bioscoopagenda te vinden.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

krisiz

Avatar

Misschien is hij zelfs wel grappiger in het Duits... Ik hou van domme lompe humor, maar deze viel me erg tegen...

jacksparrow070

Avatar

Hoeren neuken nooit meer werken in het vlaams is toch

Hoeren poepen nooit meer werken ??

Vond hem veel meevallen maar dankzij een sterke turbo gaan er zoveel mensen naar Nitro

Pedrobear

Avatar

Ik ben nooit kritisch over een film wanneer ik die gezien heb, ook al viel het me tegen. Maar ik ben nog nooit zo hard genaaid als bij deze film. Ik heb geen 1 keer gelachen, gegrijnsd of een glimlach getrokken. Maar zo'n nerd naast me had de dag van zijn leven. Constant lachen terwijl ik er de fun niet in zag. Ik vond alleen die gast op het begin wel lachen met zijn "Daar heb je hem... de aanrijding.. origineel", jammer dat ie neergeschoten was.

jacksparrow070

Avatar

Pedrobear "Ik ben nooit kritisch over een film wanneer ik die gezien heb, ook al viel het me tegen. Maar ik ben nog nooit zo hard genaaid als bij deze film. Ik heb geen 1 keer gelachen, gegrijnsd of een glimlach getrokken. Maar zo'n nerd naast me had de dag van zijn leven. Constant lachen terwijl ik er de fun niet in zag. Ik vond alleen die gast op het begin wel lachen met zijn "Daar heb je hem... de aanrijding.. origineel", jammer dat ie neergeschoten was."


Geloof me ik en mijn vrienden voelden ons ook genijd. Bij zulke films moeten ze van te voren waarschuwen dat je genaaid zult voelen

Bambufan

Avatar

jacksparrow070 "Geloof me ik en mijn vrienden voelden ons ook genijd. Bij zulke films moeten ze van te voren waarschuwen dat je genaaid zult voelen"


"Jullie zijn hoeren,
wij gaan jullie nøken.
waardoor wij nooit meer hoeven te werken".

Wat is daar onduidelijk aan?

Moviemagic

Avatar

Titelsong in het duits Huren Bumsen Nie Mehr Schuften!

Und fur den trailer:

jpleon

Avatar

Opzich niet zo handig denk ik? :P Zelf de film gezien maar op het einde dat de friezen worden afgevoerd via de oude duitse joden vervoers treinen :P is niet zo handig

Verder de trailer tjah :p klinkt grappig. Alleen die laatste scene met die frietbakker is gelijk de grap er vanaf... Er kwamen als goed is duitsers bij hem binnen. Hadden beter nu nederlanders moeten zijn. Anders klopt die zin van de frietbakker niet.

patrick_h

Avatar

jpleon "Zelf de film gezien

Er kwamen als goed is duitsers bij hem binnen. Hadden beter nu nederlanders moeten zijn. Anders klopt die zin van de frietbakker niet."


Ehm ja, het is in de trailer al te zien (en horen) wat het zijn. En als je de film hebt gezien en het niet doorhebt...

nieuwslaatste nieuws

meest populair