New Kids Nitro ook in het Duits te zien

Niemand fickt mit Maaskantje, zelfs Duitssprekende Friese zombies niet.

New Kids Nitro doet het niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland goed. Op eigen bodem trok de film ondertussen al zo'n 300.000 mensen naar de bioscoop, en bij onze Zuiderburen is de film zo succesvol dat hij vanaf deze week in nog meer Belgische bioscopen draait. In het nieuwe jaar komt daar ook Duitsland bij, want vanaf 5 januari is de film nagesynchroniseerd bij onze Oosterburen te zien.

De Duitse versie van New Kids Nitro werd wederom door de New Kids zelf (Steffen Haars, Flip van der Kuil, Huub Smit, Tim Haars en Wesley van Gaalen) ingesproken. Daarnaast heeft Corrie Konings, die de titelsong Hoeren neuken nooit meer werken zong, hem ook in het Duits ingezongen: Huren Bumsen Nie Mehr Schuften.

In de tweede film rondom de asociale hangjongeren uit het Brabantse Maaskantje laait de strijd met het nabijgelegen dorpje Schijndel als nooit tevoren op. Als Friesland vervolgens getroffen wordt door een zombieplaag, moeten beide dorpjes hun krachten bundelen om te voorkomen dat de Friese zombies Brabant overnemen

Voorganger New Kids Turbo draaide ook al bij onze Oosterburen.Toen zagen zo'n 500.000 Duitsers de film in de bioscoop.

Mocht je de film nog willen zien in de bioscoop, dan is hier de FilmTotaal bioscoopagenda te vinden.

NieuwsFilm

meest populair